Libnet.ro
UNICEF

11:45

Batranul din Ramnicu Valcea si-a dus masina la un service. La scurt timp a primit un telefon de urgenta de la angajati. Gasisera ceva neasteptat sub masina. A fost panica totala!

Antena3 Antena3,
Batranul din Ramnicu Valcea si-a dus masina la un service. La scurt timp a primit un telefon de urgenta de la angajati. Gasisera ceva neasteptat sub masina. A fost panica totala!

Batranul de 71 de ani din Ramnicu Valcea si-a dus masina la un service. La scurt timp a primit un telefon de urgenta de la angajati, care gasisera ceva cu totul neasteptat sub masina. A fost panica. continuă pe Antena3

O adolescenta de 16 ani din Ramnicu Valcea a trecut prin momente cumplie. Fata, care era bauta, a fost filmata in timp ce facea amor cu un tanar. Barbatul a distribuit clipul peste tot

Situatie revoltatoare in Ramnicu Valcea. O adolescenta de 16 ani, beata, a fost batjocorita de un tanar. Abuzul a fost filmat de tanar, iar imaginile au fost apoi distribuite catre mai multi.

IMPREUNA CU CET GOVORA SI CONSILIUL JUDETEAN VALCEA Ciech Soda Romania vrea sa construiasca o noua centrala termica la Ramnicu Valcea

Ciech Soda Romania, singurul producator de soda calcinata din tara, a anuntat vineri ca a pregatit o oferta pentru Consiliul Judetean Valcea, CET Govora si alti parteneri locali, in vederea construirii, impreuna cu acestia, a unei noi centrale termice la Ramnicu Valcea.

Florentin Pera, antrenorul echipei SCM Ramnicu Valcea, a fost transportat din nou la spital

Florentin Pera, antrenorul echipei SCM Ramnicu Valcea, a fost transportat luni la spital, dupa ce s-a simtit rau in cursul noptii trecute si dimineata. Tehnicianul este in afara oricarui pericol, dupa cum ne-au precizat oficialii clubului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )