Libnet.ro
UNICEF

06:00

Battlefield V vine cu o veste proasta pentru fanii seriei

Playtech Playtech,
Battlefield V vine cu o veste proasta pentru fanii seriei

In cazul in care sperai sa pui mana pe Battlefield V sa te arunci la o sesiune intensa de battle royale, vei fi dezamagit. Dezvoltatorul a anuntat ca respectiva functie va fi disponibila. continuă pe Playtech

Veste buna pentru fanii Ed Sheeran: s-a suplimentat numarul de bilete pentru concertul din Bucuresti. Cat costa si la ce categorie sunt disponibile

Veste buna pentru fanii artistului britanic Ed Sheeran 27 de ani): s-a suplimentat numarul de bilete la concertul din 3 iulie 2019, la Arena Nationala din Bucuresti.

Veste importanta pentru romani! Cand se da drumul la caldura

RADET a anuntat ca incarcarea instalatiilor a fost finalizata, reteaua de termoficare fiind pregatita pentru noul sezon deincalzire2018-2019, iar echipele de.

Veste buna pentru romani! Vremea se va incalzi in weekend: Care va fi maxima temperaturilor

Meteorologii au anuntat ca un ciclon tropical va lovi Romania in urmatoarele zile. Astfel, temperaturiile vor incepe sa creasca, devenind chiar anormale pentru aceasta perioada a anului. Duminica este.

Masinile diesel, INTERZISE OFICIAL! Veste TERIBILA pentru soferii romani: Trei MILIOANE de autoturisme de la noi deja NU MAI POT CIRCULA!

Era masinilor pe motorina sta sa apuna! Autoritatile din mai multe tari au anuntat ca vor interzice circulatia autoturismelor pe motorina, iar comisarul european pentru piata interna si industrie,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )