Libnet.ro
UNICEF

06:00

A batut o tanara intr-o garsoniera din Targu Jiu si i-a furat telefonul mobil

Adevărul Adevărul,
A batut o tanara intr-o garsoniera din Targu Jiu si i-a furat telefonul mobil

Un barbat de 43 de ani, din municipiul Targu Jiu, este acuzat ca a batut o tanara intr-o garsoniera si i-a furat telefonul mobil. continuă pe Adevărul

Pieton ranit intr-un accident. Victima se deplasa pe o strada din municipiul Targu Jiu

Un pieton a fost ranit, aseara, in urma unui accident care a avut loc pe o strada de la intrarea din municipiul Targu Jiu.

A murit un cunoscut instrumentist de la Ansamblul Doina Gorjului. A suferit de COVID-19

Stefan Mustatea, instrumentist la Ansamblul Folcloric Doina Gorjului si membru al Fanfarei Armonia din Targu Jiu, a decedat in aceasta dimineata, la putin timp dupa ce a fot externat din Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu.

A murit un cunoscut instrumentist de la Ansamblul Doina Gorjului. A suferit de COVID-19

Stefan Mustatea, instrumentist la Ansamblul Folcloric Doina Gorjului si membru al Fanfarei Armonia din Targu Jiu, a decedat, ieri, in Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu, la varsta de 53 de ani.

Pandemia a lovit traditia casatoriilor la Poarta Sarutului. Doar o pereche isi va uni destinele in fata operei lui Brancusi

Traditia casatoriilor organizate de Revelion la Poarta Sarutului a fost afectata puternic de pandemia de COVID-19. O singura pereche a dorit sa se casatoreasca in noaptea de Revelion la Poarta Sarutului din Targu Jiu, monumentul lui Constantin Brancusi care simbolizeaza iubirea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )