Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bauturile care iti afecteaza memoria. Mare atentie, le consumam prea des

Playtech Playtech,
Bauturile care iti afecteaza memoria. Mare atentie, le consumam prea des

Putini stiu, dar exista bauturi care iti afecteaza memoria. Ce nu e bine sa consumi? Care sunt lucrurile bune si care sunt cele rele pentru creierul tau? Specialistii au descoperit. Ce bauturi iti afecteaza memoria? Sunt multe persoane care nu constientizeaza cat de importante sunt lucrurile pe care le consumam si ce aport aduc acestea . continuă pe Playtech

Alimentele nocive care iti afecteaza ficatul. Sunt 15 la numar si toti romanii le consuma

Te-ai intrebat vreodata de ce esti obosit, lipsit de chef si mai ai si dureri in partea dreapta? Atunci de vina pot fi alimentele nocive care iti afecteaza ficatul. Sunt 15 la numar si toti romanii le consuma desi medicii nutritionisti tot trag semnale de alarma cu privire la consumul lor. Alimentele nocive care iti .

Ce se intampla in corpul tau cand nu bei apa. Mare atentie, nu face aceasta greseala

Specialistii au descoperit cel putin sapte lucruri ciudate care se intampla corpului tau atunci cand nu bei apa. La urma urmei, apa este esentiala pentru ca trupul dumneavoastra sa functioneze normal. Ce se intampla in corpul tau cand nu bei apa Nu este tocmai un secret ca ar trebui sa bei apa in fiecare zi, .

Un baietel de 4 ani a murit dupa ce a dus un balon la gura. Cum s-a produs tragedia. Parinti, mare atentie!

S-a intamplat o adevarata tragedie pentru o familie de romani din Italia, dupa ce baietelul lor de doar patru ani a murit din cauza unui balon. Un baietel de 4 ani a murit dupa ce a dus un balon la gura Mama acestuia a privit cu neputinta scenele infioratoare, fara a putea face nimic pentru .

Singurul suc din comert care iti curata bijuteriile din argint. Trucul pe care niciun roman nu l-a aflat, inca

Poate nu stiai, dar bautura Coca Cola are mai multe intrebuintari casnice. Spre exemplu, Coca Cola poate sa curete perfect bijuteriile de argint, sa curete parbrizul masinilor etc. Singurul suc din comert care iti curata bijuteriile din argint Astfel, acidul din Coca-Cola indeparteaza petele si murdaria de pe argint. Pune, deci, obiectele pretioase in bautura .

Ingredientele din bucatarie care iti fac calcaiele fine, ca de bebelusi. Leacul e folosit de femeile de la tara

Foarte multe persoane se plang de aceasta problema, insa putine sunt cele care au habar ca exista niste remedii naturale care functioneaza de minune. Iata care sunt ingredientele din bucatarie care iti fac calcaiele fine, ca de bebelusi! Ingredientele care iti fac calcaiele fine Daca ai incercat tot felul de tratamente costisitoare care nu au .

Care este cel mai mare defect al Andrei. Chiar Catalin Maruta a dezvaluit secretul

Catalin Maruta este la fel de indragostit si astazi de sotia sa, Andra, ca in prima zi. Ca in orice relatie, cei doi se mai tachineaza, dar nu cu rautate, de cele mai multe ori. Catalin Maruta dezvaluie care este cel mai mare defect al Andrei Andra si Catalin Mandruta sunt de 11 ani impreuna, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2602 seconds )