Libnet.ro
UNICEF

08:00

Bazin de polo din Arad, facut cu 23 de milioane de lei de la Guvern, inchis pentru reparatii la doar trei luni de la darea in folosinta

Hotnews Hotnews,
 Bazin de polo din Arad, facut cu 23 de milioane de lei de la Guvern, inchis pentru reparatii la doar trei luni de la darea in folosinta

Bazinul de polo realizat cu bani de la Guvern in municipiul Arad cu 23 de milioane de lei, dat in folosinta in urma cu doar trei luni, intra deja in reparatii si va fi inchis pentru trei saptamani. continuă pe Hotnews

RISIPA de MILIOANE DE LEI de la bugetul statului! Bazin de polo din Arad, iNCHIS pentru REPARATII la doar TREI LUNI de la INAUGURARE

Circa 23 de milioane de lei au fost aruncati . pe geam. Concret, bazinul de polo de la Arad, inaugurat acum trei luni, a fost deja inchis pentru reparatii. Primaria anunta ca baza sportiva se va afla, timp.

Bazinul de polo din Arad, inaugurat de cateva luni, intra in reparatii

Bazinul de polo realizat cu bani de la Guvern in municipiul Arad cu 23 de milioane de lei, dat in fo.

IN CONDITIILE UNOR VENITURI DIN DIVIDENDE DE 96 MILIOANE LEI SIF2 - profit in crestere cu 91%, in primul semestru

SIF Moldova SIF2) a raportat un profit net de 102,63 milioane de lei, pentru primul semestru al acestui an, cu 91,3% peste cel inregistrat la finele lunii iunie 2018, in conditiile obtinerii unor venituri brute din dividende de 96,35 milioane de lei, cu 41,4% peste cele raportate pentru primele sase luni din 2018, reiese din raportul societatii de investitii financiare cu sediul in Bacau, publicat astazi pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

DUPA 600 DE FIRME VERIFICATE Inspectorii antifrauda au dat amenzi de 2,2 milioane lei

Directia Generala Antifrauda Fiscala DGAF) a verificat intre 1-4 august peste 600 de agenti economici din Bucuresti, iar in urma neregulilor gasite a dat amenzi de 2,2 milioane lei.

MFP a imprumutat, ieri, 600 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, ieri, 600 milioane lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni de stat tip benchmark cu o maturitate reziduala de 58 de luni, la un randament mediu de 3,89% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Facilitati la creditare pentru tinerii din Moldova: Circa 55 milioane de lei, eliberati in ultima jumatate de an

Programul Facilitatea de Creditare a Tinerilor, lansat la initiativa Ministerului Finantelor, are deja 87 de beneficiari si s-a extins in 22 de raioane. Suma creditelor acordate tinerilor antreprenori este de 54,9 milioane de lei, dupa primele sase luni de activitate, transmite IPN.

Lucrarile la metroul din Drumul Taberei in pericol de a fi sistate daca Metrorex nu plateste o datorie de 94 de milioane de lei firmei Astaldi

Astaldi, firma care se ocupa de lucrarile la Magistrala 5, conditioneaza continuarea acestora de achitarea a 94 de milioane de lei, desi compania de transport se afla cu platile la zi, a declarat, pentru MEDIAFAX, Marin Aldea, directorul Metrorex.

Numarul secretarilor si subsecretarilor de stat se va reduce la jumatate. Economiile aduse Bugetului ar fi de 7,1 milioane lei in anul 2019 si de 21,3 milioane lei la nivelul unui an bugetar (proiect)

Ministerele si Secretariatul General al Guvernului vor transmite Guvernului proiectele de acte normative prin care numarul total de posturi de secretar de stat, subsecretar de stat si de functii asimilate acestora la nivelul tuturor ministerelor si institutiilor din subordineacoordonarea Guvernului sau a ministerelor se va reduce cu 50%, se arata in proiectul de Ordonanta privind unele masuri fiscal-bugetare publicat aici de Finante.

Primele rezultate ale celor 150.000 de controale ANAF. Fiscul a dat amenzi de 2,2 milioane de lei

ANAF anunta ca a verificat, in primele patru zile ale unei ample campanii de controale, peste 600 de agenti economici din Bucuresti, actiune care s-a soldat cu amenzi totale de 2,2 milioane lei.

Start-Up Nation: Ministrul pentru Mediul de Afaceri pierde 243 milioane lei la rectificarea bugetara (proiect)

Ministerul pentru Mediul de Afaceri, care gestioneaza programul Start-Up Nation, pierde 243 de milioane de lei din buget, potrivit proiectului de rectificare bugetara pe anul 2019, publicat marti de Ministerul Finantelor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2576 seconds )