Libnet.ro
UNICEF

15:16

Bazinul mediteranean se incalzeste mai repede decat toata Terra. Ce consecinte are acest fenomen

Antena3 Antena3,
Bazinul mediteranean se incalzeste mai repede decat toata Terra. Ce consecinte are acest fenomen

Bazinul mediteranean se incalzeste mai repede decat intreaga planeta Pamant. in acest sens,geograful si ecologistul german Wolfgang Cramer scrie despre concecintele incalzirii globale in tarile din. continuă pe Antena3

Studiu: Bazinul mediteranean se incalzeste mai repede decat toata Terra: ce consecinte are acest fenomen

Bazinul mediteranean se incalzeste mai repede decat intreaga planeta Pamant, iar consecintele acestui fenomen se observa deja in biodiversitatea marina, agricultura si sanatate, arata un studiu international.

De ce ti se pare ca timpul trece mai repede cand imbatranesti

Cred ca toti am avut impresia ca, odata cu inaintarea in varsta, timpul trece mai repede. Atunci cand te gandesti la copilarie, iti aduci aminte ca zilele parca nu se mai terminau. Aceasta nu este doar o impresie. intr-adevar, perceptia asupra timpului este accelerata pe masura ce inaintam in varsta. in acest sens, exista nenumarate [] .

A furat o bicicleta ca sa ajunga mai repede la destinatie. Hotul de ocazie s-a ales cu dosar penal

Un tanar de 26 de ani este cercetat pentru furt calificat, dupa ce a sustras o bicicleta pentru a ajunge mai repede la o ferma agricola din localitatea braileana Romanu.

Sotia mea este mai mica decat mine cu zece ani, insa recent am cunoscut o femeie care ma face sa ma simt barbat. in pat, e o nebunie, dar mi-a spus ceva ce m-a pus definitiv pe ganduri. Acum chiar nu stiu ce sa fac

Desi este casatorit cu o femeie mai tanara decat el cu zece ani, Silviu a cunoscut recent o femeie cu care se simte extrem de bine. Iar recent, a constatat ca femeia are acelasi vis ca si el. Sunt.

O parte din proaspetii pensionati au venituri mult mai mici decat s-ar fi cuvenit

O parte a persoanelor care au iesit la pensie in acest an s-au trezit ca in deciziile de pensionare este trecuta o valoare mult mai mica decat s-ar fi cuvenit, calculul fiind facut la nivelul salariului din 2009, nu cel din 2018.

Cartile din biblioteca lui Francois Mitterrand, adjudecate contra unei sume de trei ori mai mari decat cea estimata initial

Cartile care i-au apartinut lui Francois Mitterrand au fost vandute la licitatie pentru suma totala de 1,5 milioane de euro, o suma de trei ori mai mare decat cea estimata initial.

Pensiile fostilor politisti, jandarmi si pompieri, mai mari decat ale fostilor militari

Pensiile de serviciu ale fostilor angajati ai Ministerului Admnistratiei si Internelor, fie ca sunt primite de cei care au ajuns la limita de varsta, fie ca au drept beneficiari urmasi ai angajatilor or sunt primite de persoane invalide, sunt mai mari decat ale celor care au fost angajati ai Ministerului Apararii Nationale.

Cat primeste familia care si-a pierdut 4 copii dintr-un foc, intr-un accident rutier. De 10 de ori mai putin decat a stabilit instanta

In urma cu un an si aproape jumatate, in 1 iunie 2017, de Ziua Copilului, familia Petrut-Pop si-a pierdut 4 copii intr-un teribil accident rutier. Un tren a spulberat masina in care se aflau cei 4. Familia a actionat in judecata firma de asigurari, insa va primi de 10 de ori mai putin decat a stabilit instanta.

Black Friday si Glami Days aduc vanzari cu 50% mai mari decat in restul anului pentru Glami.ro

Catalogul online de fashion Glami. ro , detinut de compania ceha Fashion Inspiration Group, care a intrat pe piata locala anul trecut, inregistreaza vanzari cu 50% mai mari in timpul campaniilor de reduceri Glami Days si Black Friday decat in restul.

INTERVIU Remus Tiplea, fotograful care, timp de sapte ani, a documentat confesiunile religioase: Fiecare crede ca Dumnezeul lor este mai Dumnezeu decat al celorlalti

Sapte ani si-a petrecut fotograful Remus Tiplea, documentand obiceiurile si ritualurile a sase confesiuni de la noi din tara. Recent, in cadrul lunii europene a fotografiei, organizata la Berlin, Tiplea a lansat albumul Dumnezeul meu/ My Lord, in care se regasesc rezultatele acestor ani. intr-un interviu pentru Adevarul, fotograful a povestit despre ce a invatat de pe urma acestui proiect si care au fost cele mai dificile lucruri.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )