Libnet.ro
UNICEF

16:15

BBC a anuntat cine il va inlocui pe Jeremy Clarkson in show-ul Top Gear

Adevărul Adevărul,
BBC a anuntat cine il va inlocui pe Jeremy Clarkson in show-ul Top Gear

Prezentatorul de radio si televiziune Chris Evans va prezenta emisiunea Top Gear, in locul lui Jeremy Clarkson, concediat de BBC in luna martie, in urma unei altercatii fizice cu unul dintre producatorii show-ului TV, au precizat, marti, reprezentantii postului public britanic, citati de Reuters. continuă pe Adevărul

BBC: Chris Evans il va inlocui pe Jeremy Clarkson la Top Gear

Prezentatorul de radio si televiziune Chris Evans va prezenta emisiunea Top Gear, in locul lui Jeremy Clarkson, concediat de BBC in luna martie, in urma unei altercatii fizice cu unul dintre producatorii.

A fost ales noul prezentator al emisiunii Top Gear. Cine il inlocuieste pe Jeremy Clarkson

Prezentatorul de radio si televiziune Chris Evans va prezenta emisiunea Top Gear, in locul lui Jeremy Clarkson, concediat de BBC in luna martie, in urma unei altercatii fizice cu unul dintre producatorii show-ului TV.

Jeremy Clarkson a revenit la BBC pentru a termina doua episoade din Top Gear

Jeremy Clarkson s-a intors la BBC pentru a-si inregistra vocea pentru doua episoade nefinalizate ale seriei Top Gear. Richard Hammond si James May au revenit si ei pentru a inregistra un episod care va fi difuzat in curand.

Cum au reactionat Jeremy Clarkson si colegii lui la alegerea noului prezentator Top Gear

Noul prezentator Top Gear, Chris Evans, a spus ca a primit binecuvantarea fostilor prezentatori ai emisiunii, Jeremy Clarkson, Richard Hammond si James May.

Te pui cu blondele? revine cu sezonul 16. Dan Negru: Nu invitatii fac show-ul, ci cultura generala ambalata in disvertisment

Show-ul Te pui cu blondele?, realizat de Dan Negru, revine cu al 16-lea sezon la Antena 1, din 17 iunie, de la ora 20. Primii invitati care se vor confrunta pe teme de cultura generala cu armata celor 50 de blonde sunt Cosmin Selesi, Andrei Aradits si Aurelian Temisan.

Radu Valcan va prezenta reality-show-ul Burlacita, al carei protagonista va fi Daniela Crudu

Radu Valcan va prezenta noul sezon al reality-show-ului Burlacita, care va debuta la Antena 1 la sfarsitul acestei veri.

Antrenamentele finale pentru show-ul aviatic al anului

Pilotii romani fac ultimele antrenamente inainte de cel mai mare show aerian din Romania, BIAS - 2015. Weekendul viitor, pe aeroportul Baneasa, peste 100 de piloti si parasutisti de elita din mai multe tari.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2535 seconds )