Libnet.ro
UNICEF

12:00

BBC: Marea Britanie va parasi uniunea vamala a Uniunii Europene

România Liberă România Liberă,
BBC: Marea Britanie va parasi uniunea vamala a Uniunii Europene

Marea Britanie va parasi uniunea vamala a Uniunii Europene dupa Brexit, a declarat o sursa din cadru. continuă pe România Liberă

BBC: O romanca inchisa pe nedrept timp de 13 luni in Marea Britanie a fost eliberata

O romanca a stat pe nedrept in inchisoare timp de 13 luni in Marea Britanie pana cand a fost eliberata in urma unor noi informatii care au aparut in ancheta, iar romanca a declarat pentru BBC ca spera ca cei responsabili sa fie pedepsiti pentru ce i s-a intamplat, ea fiind nevoita sa nasca in inchisoare, potrivit News. ro.

Negociatorul sef al Uniunii Europene pentru Brexit, Michel Barnier insista ca Londra sa 'faca o alegere '

Negociatorul sef al Uniunii Europene pentru Brexit, Michel Barnier, a insistat luni pe langa guvernul de la Londra sa 'faca o alegere ' pentru ceea ce va urma dupa iesirea Marii Britanii din UE, reamintind ca barierele comerciale 'sunt 'inevitabile ' in afara uniunii vamale si a pietei unice din care Regatul Unit vrea sa iasa, transmite AFP.

Oligarhii rusi risca sa ramana fara proprietati in Marea Britanie

Oligarhii rusi suspectati de coruptie si stabiliti in Marea Britanie vor fi obligati sa le explice autoritatilor acestei tari provenienta averii lor. Un anunt in acest sens a fost facut sambata de catre ministrul britanic al Securitatii, Ben Wallace, transmite AFP.

O romanca a nascutintr-o inchisoare din Marea Britanie, dupa ce a fost inchisa pe nedrept

Caz halucinant in Marea Britanie. O romanca a stat in spatele gratiilor pentru mai bine de un an si a fost eliberata luni dupa ce s-a constatat ca este, de fapt, nevinovata. in plus, Petruta Bosoanc?.

Extinderea Uniunii Europene in Balcanii de Vest. Reunind familia europeana

In oceanul zilnic de stiri, a trecut relativ neobservata declaratia recenta conform careia Comisia Europeana va publica in cursul lunii februarie 2018 un document referitor la extinderea Uniunii Europene in Balcanii de Vest care stabileste ca termen pentru aderare anul 2025.

BBC: O romanca inchisa pe nedrept timp de 13 luni in Marea Britanie a fost eliberata. Ea a nascut in inchisoare si spera ca persoanele vinovate sa fie pedepsite

Petruta-Cristina Bosoanca a stat in inchisoare timp de 13 luni pana a fost eliberata in urma unor noi informatii care au aparut in ancheta, iar romanca a declarat pentru BBC ca spera ca cei responsabili sa fie pedepsiti pentru ce i s-a intamplat, ea fiind nevoita sa nasca in inchisoare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )