Libnet.ro
UNICEF

14:30

BBC: Primarul Londrei face campanie pentru iesirea Marii Britanii din UE

Antena3 Antena3,
BBC: Primarul Londrei face campanie pentru iesirea Marii Britanii din UE

Primarul conservator al Londrei Boris Johnson a decis sa faca o campanie in vederea iesirii Marii Britanii din Uniunea Europeana Brexit), scrie BBC News online, potrivit mediafax. ro. Deputatul conservator. continuă pe Antena3

UPDATE Lovitura dura pentru Cameron: Boris Johnson, influentul primar al Londrei va face campanie pentru Brexit / Informatia a influentat cotele la pariuri

Boris Johnson, influentul primar al Londrei va face campanie pentru ca Marea Britanie sa paraseasca Uniunea Europeana dupa refeerendumul din 23 iunie, a transmis duminica BBC. 29 Johnson a confirmat informatiile, declarand multimii de reporteri din fata casei sale ca David Cameron nu a obtinut o reforma fundamentala a UE.

Primarul Londrei, impotriva ramanerii Marii Britanii in UE

Primarul Londrei, conservatorul Boris Johnson, si-a exprimat duminica nemultumirea fata de acordul convenit de premierul David Cameron cu liderii europeni si a anuntat ca se alatura taberei politice care sustine Brexitul iesirea Marii Britanii din UE), transmit agentiile internationale de presa, citate de Agerpres.

Primarul Londrei vrea Marea Britanie afara din UE

Se anunta o batalie inversunata intre premierul David Cameron si primarul Londrei, Boris Johnson, in perioada de campanie pentru referendumul din iulie, cand britanicii urmeaza sa se pronunte daca vor ca tara lor sa ramana sau sa iasa din Uniunea Europeana.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )