Libnet.ro
UNICEF

11:15

BCE: Unele banci din zona euro nu-si recunosc problemele legate de creditele neperformante

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BCE: Unele banci din zona euro nu-si recunosc problemele legate de creditele neperformante

Unele banci din zona euro refuza sa-si recunoasca problemele legate de creditele neperformante, potrivit presedintelui noii agentii de supraveghere bancara SSM) din cadrul Bancii Centrale Europene BCE), Daniele Nouy. continuă pe Ziarul Bursa

Unele banci din zona euro refuza sa-si recunoasca dificultatile legate de creditele neperformante

Unele banci din zona euro refuza sa-si recunoasca problemele legate de creditele neperformante NPL), a declarat presedintele noii agentii de supervizare bancara SSM) din cadrul Bancii Centrale Europene BCE), Daniele Nouy, transmite Reuters.

Skanska avanseaza cu constructia primei faze a birourilor Campus 6 din zona Politehnicii: cum va arata megaproiectul de peste 80.000 mp

Skanska, unul dintre cei mai importanti investitori si dezvoltatori de proiecte imobiliare din Romania, a avansat cu procesul de constructie al primei faze a proiectului de birouri Campus 6 din zona Politehnica, structura care va insuma.

Statele Unite au trimis al doilea portavion spre Peninsula Coreea, pe fondul escaladarii tensiunilor din zona

Marina americana a declarat, vineri, ca doua din portavioanele sale opereaza in partea de vest a Pacificului, pe fondul escaladarii tensiunilor din Peninsula Coreea in urma provocarilor Phenianului, relateaza Yonhap, potrivit Agerpres.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )