Libnet.ro
UNICEF

19:15

BCR are alocat cel mai mare plafon de garantii pentru Prima Casa - 220 de milioane de lei. BRD a primit 180 de milioane de lei, BT - 105 milioane de lei

Adevărul Adevărul,
BCR are alocat cel mai mare plafon de garantii pentru Prima Casa - 220 de milioane de lei. BRD a primit 180 de milioane de lei, BT - 105 milioane de lei

Banca Comerciala Romana BCR) a primit, de la Fondul National de Garantare a Creditelor pentru intreprinderile Mici si Mijlocii FNGCIMM), un plafon de garantii de 220 de milioane de lei pentru acordarea de credite in cadrul programului guvernamental Prima Casa 6. BCR si-a adjudecat astfel cel mai mare plafon din totalul de 1,2 miliarde de lei. continuă pe Adevărul

BCR a primit cel mai mare plafon de garantii pentru programul Prima Casa, aproape o cincime din total

Banca Comerciala Romana BCR) a primit, de la Fondul National de Garantare a Creditelor pentru intreprinderile Mici si Mijlocii FNGCIMM), un plafon de garantii de 220 de milioane de lei pentru acordarea de credite in cadrul programului guvernamental Prima Casa 6. BCR si-a adjudecat astfel cel mai mare plafon din totalul de 1,2 miliarde de lei.

Studiu: China va deveni cel mai mare importator de titei in 2017

China va depasi Statele Unite si va deveni cel mai mare importator de petrol brut din lume in 2017, in baza cererii de combustibili din tara asiatica, dupa cum anticipeaza societatea de consultanta Wood Mackenzie.

Romania, cel mai mare risc seismic din Europa.

50 de cercetatori europeni au realizat o harta care arata ca tara noastra, alaturi de Turcia si Italia, se afla intr-unul dintre cele mai periculoase puncte de pe continent. Romania se afla in zona cu cel mai mare risc ca un cutremur sa aiba loc in urmatorii 50 de ani, arata un studiu coordonat in Franta si la care au participat 50 de oameni de stiinta. Seismele de pe continentul european sunt provocate, in principal, din ciocnirea dintre placile tectonice euroasiatica si africana.

Cum se pregateste cel mai mare show al anului! Robert Walters The Wall, Piata Constitutiei, Bucuresti!

Doar opt zile au mai ramas pana la show-ul The Wall - cea mai mare productie muzicala realizata vreodata in Romania, pregatirile in Piata Constitutiei fiind programate sa inceapa chiar in aceasta seara. Prezentat de Ciuc Premium si Volksbank, concertul sustinut de Roger Waters se va desfasura pe 28 august, in fata Palatului Parlamentului, pe una dintre cele mai mari scene din lume. Continue reading .

Cel mai mare val de concedieri din sistemul bancar romanesc de la inceputul crizei: 4.000 de bancheri dati afara in 2012

Bancile din Romania au inchis 323 de unitati in 2012 si au redus numarul angajatilor cu putin peste 4. 000, potrivit datelor furnizate Wall-Street. ro de Banca Centrala Europeana, institutia care raspunde de politica monetara din UE. Acesta este cel mai.

BCR are cei mai multi bani pentru Prima Casa in lei

Banca Comerciala Romana BCR) a primit cel mai mare plafon pentru creditele Prima Casa din noua etapa a programului guvernamental, de 220 milioane lei, din care 70 milioane lei sunt pentru achizitia de locuinte construite de ANL, finantarile fiind.

Cel mai mare festival de arta medievala din Romania, la Suceava

Fosta Cetate de Scaun a Moldovei de la Suceava a inviat pentru cateva zile, acolo unde a avut loc Festivalul de Arta Medievala Stefan cel Mare. Timp de patru zile, pe langa zidurile seculare s-au perindat.

Cel mai mare retailer online din Romania isi deschide centru de programare la Craiova

Retailul online eMag lanseaza la Craiova un centru de programare. Este primul de acest fel din afara Bucurestiului. Astfel, tinerii din Craiova vor putea participa la mai multe proiecte la care lucreaza eMag.

Istorie sau mall? Lagar de concentrare nazist, transformat in cel mai mare centru comercial din Balcani

Un fost lagar de concentrare din al doilea Razboi Mondial din Serbia a fost cumparat de un magnat din domeniul comertului si va fi transformat in cel mai mare centru comercial din Balcani, in valoare de 160 milioane de euro. Decizia a starnit indignarea istoricilor si a tuturor celor care si-au pierdut familia in timpul perioadei de ocupatie nazista.

Republica Moldova in topul zonelor cu cel mai mare risc seismic din Europa

Un studiu realizat la nivel european in cadrul programului SHARE Seismic Hazard Harmonization in Europe) arata ca tara noastra se afla in topul zonelor cu cel mai mare risc seismic in urmatorii 50 de ani.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2271 seconds )