Libnet.ro
UNICEF

01:06

BCR Obligatiuni, cel mai mare fond deschis de investitii din tara noastra

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BCR Obligatiuni, cel mai mare fond deschis de investitii din tara noastra

BCR Obligatiuni este cel mai mare fond deschis de investitii de obligatiuni din cadrul Grupului ERSTE si cel mai mare fond deschis de investitii de pe piata de profil din tara noastra, avand in administrare active in valoare de 3. 52 miliarde RON, adica peste 1 miliard USD, se arata intr-un comunicat de presa remis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Londra, detronata din postura de cel mai mare centru al finantelor mondiale de catre rivalele New York si Hong Kong

Londra isi va pierde titlul de cel mai mare centru al finantelor mondiale si, cel mai probabil, pana in 2015 va ajunge pe pozitia a treia. Motivul: Valul mare de disponibilizari in districtul financiar a.

SUA vor depasi Arabia Saudita si vor deveni cel mai mare producator mondial de petrol

O schimbare esentiala in topul tarilor producatoare de petrol urmeaza sa se produca in anul 2020, anunta Bloomberg. Potrivit sursei citate, atunci SUA vor deveni cel mai mare producator mondial de petrol,.

Un pas urias inapoi pentru Land of choice. Cel mai mare operator turistic a SCOS Romania din cataloagele sale

Cel mai mare operator turistic din lume a scos Romania din cataloagele sale. Reprezentantii ar fi nemultumiti de faptul ca o serie de promisiuni facute de Ministerul Turismului in ultimii ani nu au fost onorate.

AIE: in 2020, SUA va fi cel mai mare producator de petrol

Geoeconomia petrolului ar putea fi regandita prin prisma transformarii celui mai mare consumator de petrol, in cel mai mare producator.

Poti ajunge gratuit la cel mai mare turneu World Poker Tour al Europei!

Europa se pregateste pentru cel mai important eveniment WPT al continentului, iar clientii PartyPoker din Romania au sansa de a ajunge in Cehia gratuit .

Va fi cea mai mare AMENDA din istoria SUA. Compania aceasta a provocat cel mai mare dezastru ambiental din istorie

Daunele pe care le-a facut in 2010 sunt incomensurabile, dar acum vine timpul sa plateasca pentru ce a facut. Compania americana British Petroleum BP) va intra in istorie cu cea mai mare amenda pe care trebuie.

Imaginile care au facut Romania de ras. Britanicii de la The Sun: E cel mai mare IDIOT

In numai 24 de ore, imaginile compromitatoare au facut inconjurul lumii, fiind o palma peste fata tarii noastre. Britanicii de la tabloidul The Sun nu s-au dat la o parte sa afirme ce idiot cu privire la.

Declinul pietei auto din Romania, de trei ori mai mare decat in UE

Numarul de inmatriculare de autoturisme noi in Romania a scazut cu 13,4% in luna octombrie, la la 6. 782 unitati. Declinul inregistrat de piata autohtona este de trei ori mai mare decat cel afisat in Uniunea Europeana, unde a avut loc o scadere de 4,8%, la 959. 400 unitati.

FOTO: Viteza de trei ori mai mare decat cea a SUNETULUI! Cum arata AVIONUL american care a ...

Avionul SR-71 s-a aflat timp de ani de zile in faza de cercetare si dezvoltare in perioada de apogeu a Razboiului Rece. Dupa ce a intrat in istorie ca fiind cel mai rapid avion din lume, SR-71 a devenit inutil din cauza noilor tehnologii de comunicare prin satelit si a fost scos din uz de catre armata americana. Citeste si FOTO: Cum arata cele mai frumoase STEWARDESE de la marile companii aeriene Modelul a fost fabricat cu ajutorul tehnologiilor spatiale si putea zbura la o altitudine atat .

Analistii financiari bancari: Estimam un curs mediu in decembrie de 4,55 lei/euro si o crestere medie de 0,5%. Cel mai rau scenariu indica un curs de 4,7 lei/euro si o usoara recesiune, de -0,1%

Estimam un curs mediu in decembrie de 4,55 lei/euro si o crestere medie de 0,5%. Cel mai rau scenariu indica un curs de 4,7 lei/euro si o usoara recesiune, de -0,1%, a declarat vineri Eugen Sinca, presedintele in exercitiu al Asociatiei Analistilor Financiari Bancari din Romania, care reuneste circa 80 de economisti sefi din banci si analisti financiari. Pentru 2013, cursul mediu estimat prin sondajul facut in randurile acelorasi analisti ramane la 4,55, cel mai rau scenariu indicand o depreciere de pana la 4,9 lei/euro si o crestere economica medie de 1,2%, a mai adaugat Sinca.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2535 seconds )