Libnet.ro
UNICEF

01:06

BCR a redus, din nou, prognoza de crestere economica a Romaniei

România Liberă România Liberă,
BCR a redus, din nou, prognoza de crestere economica a Romaniei

Analistii Bancii Comerciale Romane au redus, din nou, estimarile privind cresterea economica Romaniei in anul 2015, pe fondul unor posibile cresteri de taxe si a investitiilor reduse. Astfel, estimarea de crestere economica pentru anul viitor a fost revizuita la numai 2,2% fata de 3% anterior, conform unei note publicate luni de banca. continuă pe România Liberă

BCR a redus din nou prognoza de crestere a PIB. Economia va creste slab anul viitor

BCR a redus puternic estimarea privind cresterea economica a Romaniei in 2015, de la 3% la 2,2%, revizuirea venind pe fondul unor posibile cresteri de taxe si a investitiilor reduse, se arata intr-o nota publicata luni de banca.

BCR se asteapta la o crestere economica mai mica in 2015, de 2,2%, pe fondul unor posibile cresteri de taxe si a investitiilor reduse

BCR a redus semnificativ estimarea privind cresterea economica din Romania in 2015, anticipand un avans de numai 2,2% fata de 3% anterior, revizuirea venind pe fondul unor posibile cresteri de taxe si a investitiilor reduse, se arata intr-o nota publicata de banca.

Peste 1.000 de elevi au iesit din nou in strada la Paris, dupa ce un militant pentru apararea mediului a fost ucis

Aproximativ 1. 000 de elevi au iesit astazi din nou in strada la Paris, dupa ce un militant pentru apararea mediului a fost ucis in timpul unui protest. Tinerii au protestat si ieri impotriva violentei pe care.

Sanctiunile lovesc Rusia: banca centrala a scazut estimarea de crestere economica

Banca centrala a Rusiei a scazut luni estimarea privind cresterea economica pe 2014, de la 0,4% la 0,3%, in contextul sanctiunilor externe, iar iesirile de capital din Rusia sunt estimate sa ajunga la 128 miliarde dolari, comparativ cu nivelul de circa.

Ponta umileste din nou Romania in fata Occidentului

La 25 de ani de la Revolutie, romanii ies in strada pentru a-si cere dreptul la vot. in 2014, Romania se afla deja in UE si intr-un parteneriat strategic cu Statele Unite, iar partidul aflat la putere se aliaza cu o formatiune extremista pentru a pune mana pe presedintia tarii. Oare ce parere au partenerii occidentali ai Romaniei despre aceasta intoarcere in timp, in bezna anilor 90? .

Marcin Borski loveste din nou, in Rio Ave-Steaua 2-2

Steaua s-a intors cu un punct din Portugalia, fiind egala debutantei Rio Ave, scor 2-2, ca urmare aunor decizii hilare ale arbitrului Marcin Borski. Sau, mai bine spus, Porski, tinand cont ca polonezul nu se afla la primul episod in care o dezavantajeaza pe campioana Romaniei. Primul gol al gazdelor de la Rio Ave a luat nastere in urma unui umar la umar consumat in flancul stang al apararii Stelei, transformat in lovitura libera,iar reusita de 2-1 a venit la un penalti inventat. Keseru a inscris spectaculos pentru ros-albastri, iar Lucian Filip si-a incununat seara cugolul de 1 punct la ultima faza a meciului.

Ministrul german de Externe avertizeaza ca situatia din estul Ucrainei este din nou grava

Seful diplomatiei germane, Frank-Walter Steinmeier a declarat ca situatia din regiunile separatiste din estul Ucrainei a devenit din nou grava, informeaza Reuters. Din pacate, situatia este din nou grava. Acum.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )