Libnet.ro
UNICEF

22:45

Un bebelus din Galati A MURIT la cateva ore dupa ce a fost externat din spital

Antena3 Antena3,
Un bebelus din Galati A MURIT la cateva ore dupa ce a fost externat din spital

Un nou-nascut a murit la cateva ore dupa ce a fost externat din materinitatea spitalului de Urgenta din Galati iar parintii ii acuza pe doctori malpraxis. Bebelusul se nascuse cu fractura de clavicula ,. continuă pe Antena3

Galati: Un nou- nascut a murit la cateva ore dupa ce a fost externat din spital, desi avea clavicula rupta

Un sugar de numai cateva zile a murit joi seara, dupa ce a fost externat din maternitatea Spitalului Judetean de Urgenta Galati impreuna cu mama lui, desi avea clavicula rupta. Parintii si rudele bebelusulu.

Cancan face publice fotografii de la o intalnire intre Dinu Pescariu si Eugen Bejinariu, personaje cheie din dosarul Microsoft, petrecuta in biroul lui Remus Truica la cateva ore dupa de la restarea preventiva a lui Dorin Cocos si Gheorghe Stefan

Tabloidul CanCan a publicat miercuri seara cateva fotografii de la, sustine publicatia, o intalnire de criza intre Dinu Pescariu si Eugen Bejinariu, personage cheie din dosarul Microsoft, petrecuta in biroul lui Remus Truica la cateva ore dupa de la restarea preventiva a lui Dorin Cocos, Gheorghe Stefan si Nicolae Dumitru.

Guvernul spune ca a avizat nefavorabil amendamentul care poate trimite presa dupa gratii, la cateva ore dupa ce anuntase ca avizul e favorabil (VIDEO)

Uite avizul, nu e avizul. Daca initial Guvernul a AVIZAT favorabil propunerea senatorului PSD Serban Nicolae de a modifica Codul Penal, iar cei care dezvaluiau informatii din dosare riscau sa fie pedepsiti cu.

Investitie Transelectrica: 5 milioane de euro pentru modernizarea unei statii din Galati

Transelectrica a investit circa 5 milioane de euro pentru retehnologizarea unei statii din Galati.

Transelectrica a investit circa 5 milioane de euro pentru modernizarea unei statii din Galati

Transelectrica a investit circa 5 milioane de euro pentru retehnologizarea unei statii din Galati, un nod important al retelei de transport din zona de est a tarii si o sursa de alimentare pentru platforma siderurgica a combinatului ArcelorMittal, potrivit Mediafax.

intalnire conspirativa a greilor din dosarul Microsoft, acasa la Remus Truica

In plin scandal Microsoft si la doar cateva ore dupa ce Dorin Cocos a fost arestat, Remus Truica a avut o intalnire secreta cu alte personaje cheie din dosar, dezvaluie cei de la Cancan. ro. Truica s-a.

intalnire conspirativa a greilor din dosarul Microsoft, in biroul lui Remus Truica

In plin scandal Microsoft si la doar cateva ore dupa ce Dorin Cocos a fost arestat, Remus Truica a avut o intalnire secreta cu alte personaje cheie din dosar, dezvaluie cei de la Cancan. ro. Truica s-a.

Un barbat din Galati, internat cu suspiciune de Ebola

Un barbat de 33 de ani, intors recent din Guineea Ecuatoriala, a fost trimis marti, de urgenta, cu o ambulanta de la Spitalul de Boli Infectioase Galati catre Spitalul Victor Babes din Bucuresti deoarece medicii suspecteaza ca este infectat cu Ebola, relateaza Agerpres.

Medic: Barbatul din Galati, internat cu suspiciune de Ebola, are Malarie

Un galatean de 33 de ani revenit in tara din Guineea Ecuatoriala a fost internat la Spitalul Victor Babes din Capitala, cu diagnosticul malarie - boala ce i-a recidivat de mai multe ori din cauza nerespectarii tratamentului, informeaza Mediafax.

Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, inaugurata oficial dupa o investitie de 70 de milioane lei

Sala Polivalenta din Cluj-Napoca a fost inaugurata oficial, dupa o investitie de 70 de milioane de lei, proiect care a demarat inca din anul 2010.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )