Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un bebelus nascut prematur a murit dupa ce a fost abandonat pur si simplu pe un pat de maternitate. Directorul spitalului a chemat Politia

Adevărul Adevărul,
Un bebelus nascut prematur a murit dupa ce a fost abandonat pur si simplu pe un pat de maternitate. Directorul spitalului a chemat Politia

Spitalul Municipal Campina este implicat intr-un scandal fara precedent. Politistii si procurorii ancheteaza o moarte suspecta care s-a petrecut in incinta sectiei de neonatologie. Ancheta autoritatilor a fost declansata la sesizarea managerului unitatii medicale. continuă pe Adevărul

Bebelus nascut prematur la Spitalul din Cmpina, incinerat la cteva ore dupa nastere. Procurorii au fost sesizati pentru suspiciune de procedura medicala defectuoasa

Un bebelus nascut prematur la Spitalul Municipal din Campina a fost incinerat la cateva ore dupa nastere, dar exista suspiciuni ca acesta nu s-ar fi nascut mort, asa cum i s-ar fi spus mamei. Managerul Spitalului din Campina, Calin Tiu, a declarat, sambata, pentru Mediafax, ca a decis sa sesizeze procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Campina si sa faca verificari interne: Am avut o suspiciune de procedura medicala defectuoasa si am sesizat Parchetul. Si noi facem o ancheta interna pentru a vedea ce s-a intamplat.

S-a intamplat chiar in ziua referendumului: Un motociclist A MURIT dupa ce a fost lovit cu masina de un PREOT. Ce spune Episcopia

Tragedie pe DN 41. Un motociclist de 26 de ani a murit dupa ce a fost lovit de o masina condusa de un preot de 64 de ani, care nu a acordat prioritate de trecere, in localitatea Baneasa din judetul.

TRAGIC! O femeie din Iasi a murit dupa o operatie de hernie de disc. Rudele au formulat plangere de malpraxis

Rudele unei femei, in varsta de 61 de ani, care a murit dupa o operatie de hernie de disc, au formulat plangere de malpraxis impotriva medicilor de la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi. Femeia a fost.

SOCANT: Un barbat de doar 29 de ani A MURIT dupa ce a vizitat un parc acvatic. A fost UCIS de o amiba care DEVOREAZA CREIERUL (FOTO)

Un barbat din Atlantic County, New Jersey, a avut parte de o moarte cumplita. Fabrizio Stabile, un surfer care avea doar 29 de ani, a fost ucis de o amiba care mananca din creierul uman, dupa o vizita pe care.

Un motociclist a murit, dupa ce a fost lovit de o masina condusa de un preot

Un motociclist in varsta de 26 de ani a decedat lovit de un autoturism condus de un sofer in varsta de 64 de ani, preot, care nu a acordat prioritate de trecere, pe DN 41, in localitatea Baneasa din judetul.

Bucuresti: O femeie a murit dupa ce a fost lovita de metrou

UPDATE: Femeia implicata in incidentul de la metrou s-a stins din viata. Aceasta era inca in viata, in momentul in care medicii au ajuns la fata locului. Din primele marturii, ar fi vorba despre.

Mama ei a murit dupa ce a sarit cu ea in brate, de la etajul 7. Gestul socant facut de tanara dupa 15 ani de la tragedie

Yazmina Howard avea doar trei ani atunci cand mama ei, Maxine Carr, a sarit intentionat de la etajul 7, al unui bloc din Maidstone, Kent, in timp ce o tinea in brate. Femeia in varsta de 33 de ani a murit,.

Un copil de opt ani a murit, dupa ce a cazut in toaleta din curtea casei

Un copil de opt ani dintr-un sat din Republica Moldova a avut un sfarsit tragic. Micutul s-a inecat in toaleta din curtea casei. Incidentul a avut loc miercuri dupa-amiaza, atunci cand copilul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )