Libnet.ro
UNICEF

20:00

Un bebelus s-a nascut la patru ani dupa ce parintii lui au murit. Cum a fost posibil

Antena3 Antena3,
Un bebelus s-a nascut la patru ani dupa ce parintii lui au murit. Cum a fost posibil

In anul 2013, un cuplu a murit intr-un accident de masina. inainte de a-si pierde viata, cei doi oameni au inghetat mai multi embrioni, in speranta ca vor avea un copil prin fertilizarea in vitro atunci. continuă pe Antena3

Un bebelus s-a nascut la 4 ani dupa ce parintii lui au murit

Caz fara precedent in China. Un copil a fost nascut la patru ani dupa ce parintii lui au murit, noteaza BBC. in 2013, un cuplu a murit intr-un accident de masina. Totusi, inainte de acest teribil.

Cazul bizar al copilului nascut la patru ani dupa moartea parintilor

Un bebelus s-a nascut la patru ani dupa moartea parintilor biologici. Dupa ce cuplul a murit, embrionii au fost pusi la pastrare si implantati la o mama surogat. Este un caz fara precedent in istoria medicinei. Niciodata nu a mai fost posibil ca un copil sa se nasca dupa moartea parintilor. Cazul a fost inregistrat [].

Egiptul si Rusia reiau cursele aeriene la doi ani dupa ce un avion rus a fost doborat de teroristi

Egiptul si Rusia reiau cursele aeriene directe la doi ani dupa ce un avion rus a fost doborat de teroristi in Peninsula Sinai. Astfel, un avion al EgyptAir a efectuat o cursa intre Moscova si Cairo,.

Cum a fost posibil ca un copil sa se nasca la patru ani dupa moartea parintilor

Un bebelus s-a nascut la patru ani dupa moartea parintilor biologici. Dupa ce cuplul a murit, embrionii au fost pusi la pastrare si implantati la o mama surogat. Este un caz fara precedent in istoria medicinei. Niciodata nu a mai fost poisibil ca un copil sa se nasca dupa moartea parintilor. Cazul a fost inregistrat [].

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2507 seconds )