Libnet.ro
UNICEF

13:00

BEC anunta ca a sesizat Parchetul General in privinta mai multor candidati la alegerile prezidentiale

B1 B1,
BEC anunta ca a sesizat Parchetul General in privinta mai multor candidati la alegerile prezidentiale

Biroul Electoral Central BEC) a anuntat ca a sesizat Parchetul General cu privire la mai multi candidati la alegerile prezidentiale, in cazul carora s-au constatat elemente de similitudine in semnaturile. continuă pe B1

Parchetul General anunta ca a preluat ancheta in cazul uciderii fetitei de 11 ani din Dambovita

Parchetul General anunta ca a preluat ancheta in cazul uciderii fetitei de 11 ani din Dambovita, dosar in care a fost inceputa urmarirea penala pentru lipsire de libertate in mod ilegal, agresiune sexuala si omor calificat, fara a face precizari legate de cetateanul olandez suspect in acest caz.

Parchetul General anunta perchezitii la locuinta olandezului suspectat de uciderea fetitei din Dambovita

Parchetul General a anuntat marti ca au fost efectuate perchezitii la locuinta inchiriata in Bucuresti de cetateanul olandez suspectat de uciderea fetitei din Dambovita. De asemenea, marti a fost.

OFICIAL. Parchetul general, despre UCIDEREA fetitei din Dambovita: Perchezitii la locuinta din Olanda a suspectului si la apartamentul inchiriat in Romania

Procurorii de la Parchetul General anunta, oficial, ca marti au fost efectuate perchezitii in dosarul privind moartea fetiteide 11 ani din Dambovita. Anchetatorii au deschis la casa olandezului, dar.

Cazul Gura Sutii. Parchetul General: Din actele de urmarire penala de pana acum nu a rezultat implicarea concubinei cetateanului olandez

Parchetul General a precizat, marti seara, ca, din actele de urmarire penala de pana acum, nu a rezultat implicarea concubinei cetateanului olandez. Aceasta locuieste in Olanda si nu face obiectul cercetarilor.

Parchetul General preia cazul privind uciderea fetei de 11 ani din Gura Sutii

Parchetul General a anuntat, luni, ca a preluat cazul fetei de 11 ani din Gura Sutii disparuta vineri dupa ce a plecat de la scoala si gasita duminica moarta pe un camp din apropierea.

Parchetul General a preluat cazul fetitei rapite si ucise in Dambovita

Parchetul General a preluat de la Parchetul de pe langa Tribunalul Dambovita dosarul fetitei rapite si ucise la Gura Sutii, in care principalul suspect este un cetatean olandez, potrivit unui comunicat de.

Surse. BEC face plangere penala pentru candidatii care au falsificat semnaturi. Cine e vizat

Biroul Electoral Central BEC) va face plangere penala pentru candidatii la alegerile prezidentiale care au falsificat semnaturi, sustin surse din institutie pentru Adevarul. Sunt mai multe cazuri, nu doar Viorel Catarama si Miron Cozma. Va fi sesizat Parchetul General, explica sursele citate.

USR-PLUS suspecteaza PSD ca e in spatele mai multor conturi de Facebook care ar promova stiri defaimatoare la adresa Aliantei si a lui Dan Barna

USR-PLUS suspecteaza ca PSD este in spatele unei campanii mascate de defaimare a Aliantei si candidatului sau la prezidentiale, Dan Barna. Mai exact, potrivit deputatului Catalin Drula, au fost identificate o serie de pagini de Facebook care in ultimele luni au sponsorizat masiv o serie de postari care, in opinia sa, intra la categoria stiri defaimatoare.

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )