Libnet.ro
UNICEF

22:16

BEC a decis clasarea tuturor cererilor de renumarare a voturilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BEC a decis clasarea tuturor cererilor de renumarare a voturilor

Biroul Electoral Central a decis in aceasta seara sa claseze toate cererile de renumarare a voturilor, dupa ce biroul electoral al circumscriptiei electorale nr. 42 a Minicipiului Bucuresti a hotarat vineri sa-si decline competenta catre Biroul Electoral Central in solutionarea contestatiilor si anume solutionarea solicitarilor de renumarare a voturilor la Sectorul 1 si Sectorul 5. continuă pe Ziarul Bursa

BEC a decis clasarea tuturor cererilor de renumarare a voturilor

Biroul Electoral Central BEC) a decis, vineri seara, sa claseze toate cererile de renumarare a voturilor, dupa ce biroul electoral al circumscriptiei electorale nr. 42 a Minicipiului Bucuresti a hotarat vineri sa-si decline competenta catre Biroul Electoral Central BEC) in solutionarea contestatiilor si anume solutionarea solicitarilor de renumarare a voturilor la Sectorul 1 si Sectorul 5.

BEC a decis clasarea tuturor cererilor de renumarare a voturilor - DOCUMENT

Biroul Electoral Central BEC) a decis, vineri seara, sa claseze toate cererile de renumarare a voturilor, dupa ce Biroul electoral al circumscriptiei electorale nr. 42 a Municipiului Bucuresti a hotarat vineri sa-si decline competenta catre BEC in solutionarea contestatiilor, si anume solutionarea solicitarilor de renumarare a voturilor la Sectorul 1 si Sectorul 5. Cel mai probabil BEC va anunta sambata rezultatele finale, au precizat surse ale institutiei pentru agentia News. ro.

BEC a decis clasarea tuturor cererilor de renumarare a voturilor

Biroul Electoral Central BEC) a decis, vineri seara, sa claseze toate cererile de renumarare a voturilor, urmand cel mai probabil ca sambata sa anunte rezultatele finale.

BEC a decis clasarea tuturor cererilor de renumarare a voturilor. Cel mai probabil sambata va anunta rezultatele finale

Biroul Electoral Central a decis, vineri seara, sa claseze toate cererile de renumarare a voturilor, in contextul in care biroul electoral al circumscriptiei electorale nr. 42 a Municipiului Bucuresti a hotarat.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2378 seconds )