Libnet.ro
UNICEF

07:15

BEC, decizie privind votul in strainatate pentru al doilea tur al alegerilor prezidentiale

B1 B1,
BEC, decizie privind votul in strainatate pentru al doilea tur al alegerilor prezidentiale

In vederea desfasurarii in bune conditii a votului pentru turul al doilea al alegerilor prezidentiale in strainatate, Biroul Electoral Central a adoptat, la solicitarea Ministerului Afacerilor Externe, o. continuă pe B1

Campania electorala pentru al doilea tur al alegerilor prezidentiale a inceput astazi

Campania electorala pentru al doilea tur al alegerilor prezidentiale a inceput la miezul noptii de joi spre vineri si se va incheia sambata viitoare, la ora 7. Candidatii care se infrunta in al doilea tur de scrutin sunt presedintele in functie, Klaus Iohannis, si liderul PSD, Viorica Dancila, transmite News. ro.

Campania electorala pentru al doilea tur al alegerilor prezidentiale a inceput

Campania electorala pentru al doilea tur al alegerilor prezidentiale a inceput la miezul noptii de joi spre vineri si se va incheia sambata viitoare, la ora 7. Candidatii care se infrunta in al doilea tur de scrutin sunt presedintele in functie, Klaus Iohannis, si liderul PSD, Viorica Dancila.

S-a dat startul campaniei electorale pentru al doilea tur al alegerilor prezidentiale. Batalia se da pe voturile lui Mircea Diaconu

S-a dat startul campaniei electortale pentru cel de-al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidentiale. Cei doi finalisti, Klaus Iohannis si Viorica Dancila, pleaca in turneu prin tara pentru a strange cat.

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )