Libnet.ro
UNICEF

22:15

BEI acorda un imprumut de 27 milioane euro pentru reabilitarea cladirilor din Sectorul 4

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BEI acorda un imprumut de 27 milioane euro pentru reabilitarea cladirilor din Sectorul 4

Banca Europeana de Investitii BEI) acorda un imprumut de 27 milioane euro pentru finantarea reabilitarii energetice a cladirilor rezidentiale din tara noastra, informeaza un comunicat de presa remis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

BEI continua sa sprijine renovarea energetica a cladirilor rezidentiale din Bucuresti

Banca Europeana de Investitii BEI) acorda un imprumut de 27 milioane euro pentru finantarea reabilitarii energetice a cladirilor rezidentiale din tara noastra, informeaza un comunicat de presa remis redactiei.

Distribuitorul oficial Hyundai in Bulgaria a primit o amenda de opt milioane euro pentru practici anticoncurentiale

Autoritatile bulgare din domeniul concurentei au amendat distribuitorul oficial Hyundai cu aproape 16 milioane leva circa opt milioane euro) din cauza unor practici care incalca legile concurentei, scrie publicatia bulgariaoggi. com. Cinci dealeri care au facut afaceri cu distribuitorul au primit sanctiuni mai mici, totalizand peste 200. 000 euro.

Politic Show: Sondaj CSOP. Locomotiva Antonescu pierde aburi si procente. PNL gafaie in urma PSD; Lazaroiu, despre numirea lui Raed Arafat la Ministerul Sanatatii: Sunt semne bune; 80 de milioane euro pentru baronii USL

Antonescu, despre absenta de la Cotroceni: N-am ce discuta in astfel de imprejurari cu Basescu. Presedintele Senatului, Crin Antonescu, presedinte al PNL. MRU, clonat pe Facebook. Clona face propaganda pentru casatoriile gay. Gherila virtuala a luat startul inaintea campaniei electorale. Liderul Fortei Civice.

80 de milioane euro pentru baronii USL.

Judetele cu sefi PDL si UDMR au primit printre cei mai putini bani la rectificarea bugetara. Consiliul Judetean Teleorman, condus de pesedistul Liviu Dragnea, care controleaza firma locala Tel Drum, a primit la rectificarea bugetului de zilele trecute de 50 de ori mai multi bani pentru continuarea Programului National de Dezvoltare a Infrastructurii PNDI - program de reparare a drumurilor locale initiat de Elena Udrea, dar contestat de actuala putere, cel putin atunci cand aceasta se gasea in .

BERD, BEI, BM au anuntat un plan de actiune de peste 30 de miliarde de euro pentru 2013-2014

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD), Banca Europeana de Investitii BEI) si Banca Mondiala BM) au anuntat astazi un nou plan de actiune pentru Europa Centrala si de Est in valoare de peste 30 de miliarde de euro pentru 2013-2014, transmite AFP, conform HotNews. ro.

Investitiile Continental in Romania - 575 milioane euro

Continental, unul dintre cei mai importanti producatori de anvelope si furnizori pentru industria auto, a facut investitii in tara noas tra de circa 575 milioane euro.

Complexul Oltenia vrea 400 milioane euro din listarea la bursa, in 2013

Complexul Energetic Oltenia, compania infiintata in acest an prin fuziunea unitatilor de la Turceni, Rovinari si Craiova cu Societatea Nationala a Lignitului Oltenia, vrea sa obtina, anul viitor, 400 milioane euro din lansarea unei oferte publice initiale de 15% din capital la BVB, pentru finantarea unor investitii de 1,2 miliarde euro.

OTE: Veniturile Romtelecom au depasit 153,3 milioane euro in trimestrul trei din acest an, in scadere cu doar 4,1%, o imbunatatire fata de trimestrele anterioare

Situatia operationala si finanaciara a Romtelecom a continuat sa se imbunatateasca in trimestrul trei din acest an, se arata in raportul grupului elen OTE. Operatorul a inregistrat venituri de peste 153,3 milioane euro, in scadere cu doar 4,1%, o imbunatatire fata de trimestrele anterioare cand nivelul reducerilor a fost mai ridicat, se mentioneaza in raport. In trimestrul incheiat in luna septembrie din acest an, Romtelecom a raportat un profit operational EBIT) de 17,4 milioane euro, fata de o pierdere operationala de trei milioane euro in perioada similara din 2011.

Dezvoltatorul israelian Tagor va investi 34 milioane euro intr-un proiect rezidential in Capitala

Dezvoltatorul Tagor, din Israel, vrea sa construiasca un ansamblu imobiliar format din 12 blocuri, cu 548 de apartamente, in zona Soseaua Alexandria din sud-vestul Bucurestiului, pentru care va investi 34 milioane euro impreuna cu fondul britanic de.

Afacerile Safety Broker se apropie de 25 milioane euro in primele 9 luni din 2012

Compania de brokeraj in asigurari Safety Broker a intermediat in primele 9 luni din 2012 prime de asigurare de circa 23,5 milioane euro, cu aproximativ 50% mai mult decat in perioada corespondenta a anului precedent, depasind deja rezultatele financiare din intreg anul precedent, se arata intr-un comunicat de presa remis redactiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )