Libnet.ro
UNICEF

07:45

Belgia: Masca de protectie, obligatorie si pe strada

Hotnews Hotnews,
 Belgia: Masca de protectie, obligatorie si pe strada

Noi masuri pentru limitarea raspandirii coronavirusului au intrat in vigoare sambata in Belgia, printre acestea numarandu-se obligativitatea purtarii mastii de protectie in piete, pe strazile principale si in cladirile publice, informeaza DPA, preluata de Agerpres. continuă pe Hotnews

BELGIA: Masca devine obligatorie in spatiile publice aglomerate

Belgia ia masuri suplimentare de siguranta dupa ce relaxarea a adus o crestere a cazurilor de coronavirus. De sambata, masca este obligatorie in toate locurile aglomerate, inclusiv in cele deschise - artere comerciale, targuri, piete, terasele hotelurilor, barurilor si restaurantelor, scrie Digi24.

Intrarea pe teritoriul Belgiei, permisa doar prin completarea unui formular online. Masca de protectie, obligatorie si pe strada

Saptamana trecuta, in Belgia au aparut, zilnic, aproximativ 200 cazuri noi de infectare cu COVID-19, in crestere cu 63% fata de saptamana precedenta. in acest context, autoritatile belgiene au.

Belgienii sunt obligati sa poarte mastile de protectie si pe strada

Noi masuri pentru limitarea raspandirii coronavirusului au intrat in vigoare astazi in Belgia, printre acestea numarandu-se obligativitatea purtarii mastii de protectie in piete, pe strazile principale si in cladirile publice.

Decizie fara precedent luata la Iasi. Masca devine obligatorie si in aer liber. Care este motivul

In acest moment, in mai multe judete din tara, datorita numarului mare de persoane infectate cu noul coronavirus, s-a decis obligativitatea purtari mastii de protectie si in spatiul public, pe strada. Populatia Iasiului cu mastile pe fata obligatoriu pe strada Dupa anuntarea noului numar de infectari cu COVID-19, la nivelu judetului Iasi, conform Antena 3 .

Judetul din Romania in care masca devine obligatorie si pe strada! Alte noi reguli trebuie respectate de acum! Se revine la starea de urgenta

Purtarea mastii devine obligatorie pe strazile din Iasi. Este una dintre masurile impuse de autoritatile judetene dupa cresterea numarului de infectii cu SARS-CoV-2 si pentru a evita carantinarea orasului.

Orasul in care masca devine obligatorie si pe strazi de acum: Trebuie sa purtati masca pentru ca nu stiti daca...

Muriel Bowser, primarul orasului Washington DC din Statele Unite ale Americii a anuntat masuri mai dure in lupta impotriva noului coronavirus. Masca devine obligatorie chiar si in aer liber in capitala americana.

Noi reguli pentru romanii care vor sa-si petreaca vacanta in Cipru. Ce masuri trebuie sa respecte turistii, in vreme de pandemie

Incepand de astazi romanii care calatoresc in Cipru vor avea nevoie de autorizatie de calatorie si de un permis special pentru persoanele nerezidente. Aceasta autorizatie poate fi obtinuta online dupa completarea unui chestionar de test negativ pentru COVID-19, anunta MAE. Noi reguli pentru romanii care vor sa-si petreaca vacanta in Cipru. Ce masuri trebuie sa .

Klaus Iohannis, fara masca de protectie la Bruxelles: argumentul presedintelui pentru gestul ciudat

In timp ce s-a creat o adevarata polemica la nivel global in ceea ce priveste purtatul mastii de protectie pe timpul pandemiei, presedintele Klaus Iohannis a evitat sa poarte una la.

Noi conditii pentru intrarea in Cipru: Romanii au nevoie de autorizatie de calatorie, de test negativ pentru COVID-19, dar si de un permis special

Autoritatile cipriote au revizuit conditiile de intrare pe teritoriul Ciprului, noile masuri intrand in vigoare de joi. Romanii care vor sa mearga in aceasta tara au nevoie de autorizatie de calatorie, de test molecular negativ pentru COVID-19, orecum si de un permis special eliberat de Ministerul de interne cipriot, in cazul in care nu sunt rezidenti.

CORONAVIRUS |Noi conditii pentru romanii care calatoresc in Cipru: un permis special de la Ministerul cipriot de Interne, o autoritzatie de calatorie si un test negativ de Covid-19

Ministerul Afacerilor Externe MAE) transmite ca, incepand de joi, intra in vigoare noi restrictii de calatorie in Cipru. Romania a fost inclusa in categoria C a statelor cu risc ridicat de transmitere a.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )