Libnet.ro
UNICEF

14:00

Belgia a primit din China un nou lot de masti inutilizabile

Hotnews Hotnews,
 Belgia a primit din China un nou lot de masti inutilizabile

Belgia a primit de la un furnizor chinez un nou lot de masti tip KN95, echivalentul modelului FFP2, care nu au trecut testele de calitate la venirea lor in tara, potrivit agentiei de presa Belga, citata joi de EFE, transmite Agerpres. continuă pe Hotnews

Primaria Oradea a platit pentru o masca chirurgicala simpla, cumparata direct din China, 1,75 lei Prin cumparare directa, de la furnizorii din tara, alte institutii au platit intre 3 si 6,4 lei

Primaria Oradea a platit pentru o masca chirurgicala simpla, cumparata direct din China, 1,75 lei, iar pentru o masca FFP3 - 14 lei. in comparatie, alte institutii si spitale din Romania au platit pentru o masca simpla intre 3 si 6,4 lei, pentru una FFP2 pana la 60 lei, iar pentru una FFP3 pana la 45 lei, potrivit unei analize facute de HotNews. ro. Primaria Oradea a importat din China echipamente de protectie pentru spitalele din judet de aproape 4 milioane de dolari, cu tot cu transport.

OMS, precizare clara privind originea coronavirusului: Toate dovezile sugereaza ca sursa este liliacul si nu laboratorul din China

Organizatia Mondiala a Sanatatii a spus ca toate dovezile disponibile sugereaza ca noul coronavirus are ca origine liliacul si nu o manipulare a sa sau realizarea lui intr-un laborator din China, asa cum a acuzat SUA, relateaza The Guardian.

De ce virusul din China nu a fost facut in laborator. Explicatia oamenilor de stiinta. Gata cu conspiratiile!

Este un zvon care pur si simplu nu va muri. Cand au fost intrebati daca virusul COVID-19 a fost conceput genetic intr-un laborator, oamenii de stiinta au spus deja nu destul de ferm, dar problema originii noului coronavirus este putin probabil sa fie uitata atat de usor. De ce virusul din China nu a fost .

CORONAVIRUS |Radu Banciu: Madagascarul e la originea revenirii la normalitate a umanitatii, dupa o descoperire absolut fulminanta Alte doua stiri uluitoare vin din China si Danemarca (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu, trei stiri din presa internationala: presedintele din Madagascar pretinde ca ei au gasit leacul pentru coronavirus, doi medici.

Atentie la cumparaturile din China - avertizeaza NATO

Atentie la companiile chineze care se ocupa cu galeti de numerar pentru a cumpara mize strategice sau control majoritar in companii din SUA si Europa, deoarece preturile activelor scad din cauza pandemiei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1986 seconds )