Libnet.ro
UNICEF

09:31

Beneficiile plecarii Printului Harry din Casa Regala. Ce se intampla acum intre William si Charles

Playtech Playtech,
Beneficiile plecarii Printului Harry din Casa Regala. Ce se intampla acum intre William si Charles

Retragerea Printului Harry din Casa Regala a adus multe schimbari si in privinta unora dintre rudele britanice. Ce s-a intamplat in cele doua luni de cand ducii de Sussex au decis sa nu se mai bucure de titulaturile primite? O experta in eticheta regala a adus in prim-plan dezvaluiri controversate. Beneficiile plecarii Printului Harry din . continuă pe Playtech

Divort la Casa Regala! Ce s-a aflat dupa ce Harry si Meghan Markle s-au mutat in Canada

Iubirea sta departe de Casa Regala. Dupa ce Harry si Meghan Markle s-au separat de indatoririle regale si s-au mutat in Canada, s-a aflat ca, anul trecut, doi membri ai familiei regale au divortat. Tara bogatiei resurselor naturale a fost solutia si pentru o parte din ceea ce era candva familia lor. Ce s-a aflat .

Ce suferinte a indurat Printesa Diana de la Casa Regala. Fierbea de furie cand primea astfel de mesaje

Diana, Printesa de Wales, a fost prima sotie a lui Charles, Print de Wales, mostenitorul tronului Regatului Unit. Devenind figura publica de la anuntul logodnei sale cu Charles, Diana a ramas in centrul atentiei aproape constante a privirii cercetatoare a presei din Marea Britanie si din intreaga lumea atat in timpul casniciei, cat si dupa .

O femeie de 250 de kilograme din Olt, scoasa cu pompierii din casa. Imagini din timpul interventiei

Paramedicii ISU Olt au intervenit de urgenta, luni, la o pacienta din Valcea, intrucat echipajele SMURD din judet nu aveau dotarile necesare, scrie Gazeta Valceana. Ce s-a intamplat cu femeia. O femeie de 250 de kilograme din Olt, scoasa cu pompierii din casa Angajatii ISU Valcea au fost solicitati sa transporte luni o femeie de .

Filmul descinderii cu scandal din casa politicianului PNL asociat cu clanurile interlope. Mascatii au vorbit in soapta cu copiii: Buna dimineata. Stai linistit!

Jurnalistii de la Libertatea au publicat imaginile descinderii din 13 februarie, cand mascatii au patruns in casa unde locuiesc sotia si cei doi copii ai consilierul judetean din Brasov Andrei Kadas.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )