Libnet.ro
UNICEF

06:00

Beneficiile siropului de lavanda. Care este cea mai usoara reteta de preparare a acestui delicios produs

Adevărul Adevărul,
Beneficiile siropului de lavanda. Care este cea mai usoara reteta de preparare a acestui delicios produs

O planta cu proprietati extraordinare, lavanda poate fi folosita sub diferite forme. Iar una dintre acestea este siropul de lavanda. Ce beneficii pentru sanatate are siropul de lavanda, aflati din materialul urmator. continuă pe Adevărul

Doamne fereste: Care este cel mai greu BLESTEM. Nici preotii NU te pot scapa de el!

Putine cuvinte ne tulbura ca cel care indica un blestem. Dincolo de reflexul de a intelege e cel de a te feri. in fond, ce este un blestem si pana unde poate merge puterea lui? Invitata la Kanal D, Lidia.

Cea mai buna reteta de GOGOSARI in otet: Acesta este secretul!

In aceasta perioada toate gospodinele se pregatesc pentru iarna. Va prezentam cea mai buna reteta de gogosari in otet. Am aflat care este secretul ca acestia sa ramana tari si.

Cea mai mare expeditie arctica internationala, pe nava germana Polarstern, a luat startul si va dura un an, analizand efectele incalzirii globale si ale turismului de croaziera agresiv

La 20 septembrie 2019, vasul de cercetare german Polarstern Steaua Polara), porneste spre Polul Nord, din orasul norvegian Tromso. Este vorba de cea mai mare expeditie arctica care a avut loc vreodata, dupa cum apreciaza presa germana. Oamenii de stiinta doresc sa exploreze efectele schimbarilor climatice in Oceanul Arctic. Sase sute de persoane din 17 tari participa la aceasta mega-expeditie, numita MOSAiC, fata de care oamenii de stiinta au mari asteptari.

Bihoreanul care a absolvit Scoala de Politie de la Campina cu cea mai mare medie din istoria unitatii. Nu am intrat cu gandul sa termin primul...

Bihoreanul Cosmin Satmari 32 de ani) este seful de promotie al generatiei care termina in aceasta toamna cursurile Scolii de Agenti de Politie Vasile Lascar din Campina. Tanarul este liderul absolut al tuturor agentilor scoliti in orasul prahovean, cu cea mai mare medie din istoria unitatii.

Ar putea fi cea mai frumoasa pianista, dar se pricepe si sa cante: cine este Lola Astanova

Ar putea fi una dintre cele mai frumoase pianiste din lume, dar a devenit vedeta pe plan mondial datorita performtei sale deosebite la indragitul instrument. Numele ei este Lola Astanova. Vedeta in varsta de 33 de ani a facut inconjurul lumi si a cantat deja pe unele dintre cele mai impresionante scene. Este americanca, dar .

VIDEO Seceta face ravagii in Baragan. Cea mai afectata este cultura de rapita

Seceta afecteaza cultura de rapita, una dintre cele mai profitabile pentru agricultori dar care a devenit in ultimii ani cea mai paguboasa. Pamantul uscat provoaca intarzieri si la insamantarea graului de toamna. Cultura trebuie infiintata pana pe 15 octombrie si daca nu ploua exista riscul ca productia sa fie mult diminuata atat cantitativ cat si calitativ.

Rusia isi extinde flota de spargatoare de gheata, desi este deja cea mai mare din lume

Compania responsabila de dezvoltarea infrastructurii maritime si portuare din Rusia vrea sa isi intareasca pozitia in apele arctice cu inca noua spargatoare de gheata. in acest moment compania opereaza 36 de spargatoare de gheata, facand-o cea mai mare flota de acest fel din lume, potrivit Rosmorport, relateaza The Moscow Times.

Romania este din nou campioana la scumpiri. Cea mai mare inflatie din UE, pentru a opta luna la rand

Romania a avut din nou cele mai mari scumpiri din Uniunea Europeana, inregistrand pentru a opta luna la rand din acest an cea mai mare rata a inflatiei dintre statele membre, arata datele publicate miercuri de Eurostat.

Cea mai grea stea din Univers: la ce greutate teoretica ajunge

Universul este plin de obiecte ceresti impresionante, iar cercetatorii au descoperit acum cea mai grea stea din spatiul cosmic. Steaua a fost numitaJ0740+6620 si afost desemnata de.

Cum faci cea mai buna mancare de fasole cu ciolan. Ingredientele simple care ii dau savoare

Bogata in fibre si antioxidanti, fasolea este un ingredient de baza pentru o mancare nu doar gustoasa, ci si extrem de satioasa. O reteta gustoasa este cea a gastronomului salajean, Mircea Groza.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )