Libnet.ro
UNICEF

14:30

Benny Adegbuyi, prima reactie dupa ce l-a facut KO pe Badr Hari

Online Sport Online Sport,
Benny Adegbuyi, prima reactie dupa ce l-a facut KO pe Badr Hari

Cel mai bine cotat luptator roman de kickboxing al momentul este fara doar si poate Benny Adegbuyi. Acesta a devenit challenger obligatoriu pentru centura mondiala a greilor in promotia Glory, dupa ce l-a invins prin KO pe legendarul marocan Badr Hari. continuă pe Online Sport

Marcel Ciolacu, prima reactie dupa ce au fost anuntate rezultatele negocierilor: PSD nu va vota niciodata acest guvern

In cursul zilei de vineri, dupa ce au fost anuntate primele rezultate ale negocierilor dintre PNL, USR-PLUS si UDMR, liderul PSD a avut o prima reactie, pe retelele sociale. Marcel Ciolacu a anuntat de contul.

Dan Andronic, prima reactie dupa condamnarea in dosarul Ferma Baneasa: Eu ma retrag

Dan Andronic a reactionat, dupa condamnarea sa la 3 ani de inchisoare cu suspendare in dosarul retrocedarii ilegale a Fermei regale de la Baneasa printr-un mesaj scurt postat pe Facebook, in care spune ca se retrage. Decizii definitive in dosarul Ferma Baneasa: Remus Truica - 7 ani de inchisoare, Paul Philippe al Romaniei - 3 ani si 4 luni ani, Dan Andronic - 3 ani cu suspendare Miliardarul Beny Steinmetz, 5 ani de inchisoare.

Romania se mandreste cu Benny Adegbuyi: De ce victoria sa cu Badr Hari e una colosala

Benny Adegbuyi 35 de ani) a intrat de azi in legenda kickboxului mondial, iar in 2021 va lupta cu centura pe masa.

Marcel Ciolacu, prima reactie dupa ce a aflat ca Florin Citu va fi premier

Marcel Ciolacu a reactionat, dupa cei trei lideri ai coalitiei de centru-dreapta au anuntat incheierea negocierilor pentru constituirea guvernului, dar si numele premierului propus, mai exact Florin Citu. Liderul PSD afirma despre Citu ca este un premier de paie tinut in lesa de Orban.

Benny Adegbuyi l-a facut KO pe legendarul Badr Hari in Gala Glory 76

Benny Adegbuyi a scris istorie pentru Romania in Glory, invingandu-l prin KO pe Badr Hari in repriza a treia, in cadrul Galey Glory 76. Romanul a trecut prin momente dificile in repriza secunda, fiind doborat cu o lovitura de stanga, cu aproximativ un minut inainte de finalul rundei.

DigiSport Omul din umbra responsabil pentru triumful lui Benny Adegbuyi in fata lui Badr Hari

Benny Adegbuyi 35 de ani) a reusit aseara sa-l invinga prin KO tehnic in runda a treia pe Badr Hari 36 de ani), in cadrul Galei Glory din Rotterdam, iar victoria de rasunet ii aduce romanului din Aiud consacrarea totala in kick-boxing-ul mondial. Digisport. ro va spune cine este antrenorul lui Benny Adegbuyi.

VIDEO Benny Adegbuyi a obtinut victoria carierei Romanul l-a invins prin KO tehnic pe Badr Hari

Benny Adegbuyi a scris istorie pentru Romania in Glory, invingandu-l prin KO tehnic pe Badr Hari in repriza a treia, in cadrul Galei Glory 76. Romanul a trecut prin momente dificile in repriza secunda, fiind doborat cu o lovitura de stanga, cu aproximativ un minut inainte de finalul rundei.

LIVE Benny Adegbuyi contra Badr Hari in lupta principala din Glory 76

In aceasta pagina urmarim live text tot ce se intampla in gala Glory 76 de la Rotterdam, una care se disputa fara spectatori din cauza pandemiei de coronavirus si in care lupta in main event conationalul nostru Benny Adegbuyi contra legendarului luptator marocan Badr Hari.

Povestea unui colos: Cine e Benny Adegbuyi si ce mesaj le-a transmis romanilor dupa victoria carierei

Sportivul de 35 de ani a obtinut, in noaptea de sambata spre duminica, un succes istoric, castigand duelul cu legendarul Badr Hari 36 de ani).

Benny Adegbuyi va disputa in 2021 cel mai important meci al carierei: Miza va fi uriasa

Victoria fabuloasa cu marocanul Badr Hari, cel mai bun kickboxer al tuturor timpurilor, ii ofera romanului de origine nigeriana o sansa unica la 35 de ani.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2543 seconds )