Libnet.ro
UNICEF

09:45

BERD acorda un imprumut de 15 milioane de euro catre Libra Internet Bank

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BERD acorda un imprumut de 15 milioane de euro catre Libra Internet Bank

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) acorda un imprumut de 15 milioane de euro catre Libra Internet Bank, cel mai nou partener din Romania, pentru a creste sprijinul oferit intreprinderilor mici si mijlocii, a anuntat astazi Matteo Patrone, Director Regional BERD pentru Romania si Bulgaria, potrivit Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

BERD acorda Libra Internet Bank un imprumut de 15 milioane de euro pentru sprijinirea IMM-urilor

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) acorda un imprumut de 15 milioane de euro catre Libra Internet Bank, pentru a creste sprijinul oferit intreprinderilor mici si mijlocii.

Libra Internet Bank a primit de la BERD un imprumut de 15 milioane de euro pentru finantarea intreprinderilor mici si mijlocii

Libra Internet Bank a primit un imprumut de 15 milioane de euro din partea Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD), ce va fi destinat finantarii intreprinderilor micro, mici si mijlocii.

Consiliul Concurentei a aplicat anul trecut amenzi in valoare de peste 27,35 milioane euro, in crestere cu 60,3%/Curtea de Apel Bucuresti a mentinut 72% dintre amenzile contestate in 2017

Consiliul Concurentei a aplicat anul trecut amenzi in valoare de 123,1 milioane lei 27,35 milioane euro), in crestere cu 60,3% fata de anul anterior, fiind sanctionate 156 de companii sau asociatii, din care 33 au recunoscut incalcarea legii si au beneficiat de reduceri ale amenzilor, se arata in raportul de activitate al autoritatii, dat publicitatii marti. Autoritatea, condusa de Bogdan Chiritoiu, a avut calitate procesuala in 189 dosare privind concurenta, fata de 173 in 2016. Vezi in articol care au fost cele mai mari amenzi in 2017 si ce solutii au primit la Inalta Curte si Curtea de Apel Bucuresti amenzile contestate.

PALATUL ASCUNS! Cum arata vila de 1,4 milioane euro a Ioanei Basescu!

Ioanei Basescu ii plac vilele dichisite si spatioase. Ce noroc ca sotul ei are una pe malul lacului Snagov! Complet alb, cu parter si un etaj, sprijinit inspre lac pe sapte coloane, cu piscina.

Indicii BVB au inchis in teritoriu negativ, pe un rulaj de 9,5 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu negativ a doua sedinta de tranzactionare a saptamanii, lichiditatea totala fiind de 44,38 milioane de lei 9,5 milioane de euro), in crestere fata de rulajul inregistrat ieri 16,1 milioane de lei).

Finantari pentru firme IT romanesti: Cum pot obtine bani de la un fond de investitii de 26 milioane euro

Un fond de investitii de capital de risc, care vizeaza startup-uri inovatoare din Romania, cu un buget initial de 26 milioane de euro, a fost lansat recent. Am stat de vorba cu administratoul acestui fond pentru a vedea ce conditii trebuie sa indeplineasca firmele care vor finantare, cum o pot obtine banii si ce fel de proiecte cauta investitorul. Firmele pot obtine chiar si 3 milioane de euro.

Indicii BVB au inchis in teritoriu pozitiv, pe un rulaj de 11,5 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu pozitiv ultima sedinta de tranzactionare a saptamanii, lichiditatea totala fiind de 53,9 milioane de lei 11,5 milioane de euro).

Indicii BVB au inchis in teritoriu negativ, pe un rulaj de 3,4 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu negativ in prima sedinta de tranzactionare a saptamanii, lichiditatea totala fiind de 16,1 milioane de lei 3,46 milioane de euro).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )