Libnet.ro
UNICEF

14:00

BERD nu este de acord ca o parte din sectorul bancar sa se afle sub control national

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BERD nu este de acord ca o parte din sectorul bancar sa se afle sub control national

Presedintele Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD), Suma Chakrabarti, a criticat ieri ideea fixarii unei cote din sectorul bancar care sa se afle sub controlul national, dupa ce autoritatile ungare au anuntat ca intentioneaza sa achizitioneze noi banci, transmite Reuters, citata de Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Iohannis: Este necesara modificarea legislatiei pentru ca o parte din redeventele catre buget sa fie reorientate catre comunitatile locale

Klaus Iohannis arata, in programul economic dim campania electorala ca este necesara modificarea legislatiei pentru ca o parte din redeventele catre bugetul central sa fie reorientate catre comunitatile.

Eduard Hellvig (PNL) anunta ca nu va face parte din echipa de consilieri ai lui Klaus Iohannis: Raman europarlamentar

Europarlamentarul PNL Eduard Hellvig, unul dintre strategii lui Klaus Iohannis in campania electorala, a anuntat ca nu va face parte din echipa de consilieri ai viitorului presedinte. Eduard Hellvig a declarat, intr-un interviu pentru Adevarul, ca prefera sa isi continue mandatul de europarlamentar.

Studiu: provocarile vor continua timp de cativa ani in sectorul bancar. Acestea nu mai pot ignora digitalizarea

Criza a lovit dur sistemul bancar si provocarile vor continua si in urmatorii ani, in afara de presiunea impusa de reglementarile suplimentare constatandu-se ca s-a schimbat comportamentul clientilor si al angajatilor, ca urmare a digitalizarii, potrivit unui studiu realizat de catre Eurogroup Consulting cu sprijinul Ensight Management Consulting.

Referat DNA. Rolul lui Alin Cocos. Alina Bica, sefa DIICOT, facea parte din cercul relational al familiei Cocos

In cursul anului 2010, Gheorghe) Stelian) a cumparat de la Dino Sinigalia drepturi litigioase pentru suprafata de teren in zona lacului Plumbuita, sector 2, Bucuresti. Dupa aceea, Dorin Cocos a garantat ca totul va fi bine . Dupa ce s-a nominalizat un evaluator, Gheorghe)Stelian) i-a dat un plic cu bani . 000 lei. La momentul la care evaluatorul a finalizat raportul, valoarea totala a terenului a ajuns la aproximativ 377. 000 lei, si Dorin Cocos a cerut 10. 000 Euro, aproximativ, pentru a interveni pe langa factori de decizie din cadrul ANRP in vederea solutionarii dosarului. Cocos Dorin, in mai multe transe, suma de aproximativ 10. 000 euro.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )