Libnet.ro
UNICEF

13:30

Bere cu mesaj personalizat din partea primaritei Vasilescu, premiu pentru cele mai frumoase gospodarii din Tantareni

Adevărul Adevărul,
Bere cu mesaj personalizat din partea primaritei Vasilescu, premiu pentru cele mai frumoase gospodarii din Tantareni

Un zambet, un gand frumos si o floare . numai pentru tine! Cu mii de multumiri, al dumneavoastra primar, Maria Vasilescu a fost mesajul inscriptionat pe 900 de doze de bere oferite drept premiu de catre Primaria comunei gorjene Tantareni barbatiilor care detin cele mai frumoase gospodarii din localitate, in timp ce sotiile lor au primit cate o palarie. continuă pe Adevărul

Berea Un zambet, un gand frumos si o floare ... numai pentru tine ! Cu mii de multumiri, al dumneavoastra primar, Maria Vasilescu, made in Tantareni

Un zambet, un gand frumos si o floare . numai pentru tine!Cu mii de multumiri, al dumneavoastra primar, Maria Vasilescu Cu mii de multumiri, al dumneavoastra primar, Maria Vasilescu a fost mesajul inscriptionat pe 900 de doze de bere oferite drept premiu de catre Primaria comunei gorjene Tantareni barbatiilor care detin cele mai frumoase gospodarii din localitate, in timp ce sotiile lor au primit cate o palarie.

Grecia cere oficial un nou ajutor din partea FMI

ACTUALIZARE 11:35 Ministrul grec de finante, Euclid Tsakalotos, a solicitat oficial ajutorul Fondului Monetar International FMI), un pas inainte in negocierile pentru un nou plan de sustinere a Greciei, potrivit unei scrisori date publicitatii vineri, citata de AFP. Raspunzand unei cerinte formulate pe 13 iulie, in cursul unui summit extrem de tensionat, de celelalte state din zona euro, Euclid Tsakalotos a scris: Dorim sa va informam ca solicitam un nou credit din partea FMI.

Ponta, despre protocolul de predare-preluare a terenului din Bucuresti pentru construirea unei moschei: Am primit mesaj din partea autoritatilor din Turcia ca in perioada urmatoare o sa progresam cu terenul la schimb (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a vorbit marti intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV, despre semnarea catre secretarul de stat Victor Opaschi, din partea Secretariatului.

Decizie RADICALA in Turcia: Ce hotarare a luat Erdogan, ca urmare a atacurilor din partea kurzilor

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a anuntat, marti, suspendarea de facto a procesului de pace cu Partidul Muncitorilor din Kurdistan PKK), pe motiv ca este imposibila continuarea acestuia atat timp cat rebelii kurzi comit atacuri impotriva fortelor de securitate turce. er .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2974 seconds )