Libnet.ro
UNICEF

18:15

Berlinala 2018 - Nu ma atinge-ma / Touch Me Not, de Adina Pintilie, a castigat Ursul de Aur. Lista completa a castigatorilor

Adevărul Adevărul,
Berlinala 2018 - Nu ma atinge-ma / Touch Me Not, de Adina Pintilie, a castigat Ursul de Aur. Lista completa a castigatorilor

Nu ma atinge-ma / Touch Me Not, lungmetrajul de debut al Adinei Pintilie, a castigat, sambata seara, trofeul Ursul de Aur al celei de-a 68-a editii a Festivalului de Film de la Berlin. Pelicula a obtinut si premiul special pentru cel mai bun lungmetraj de debut. continuă pe Adevărul

UPDATE Berlinala 2018: Filmul Nu ma atinge-ma, de Adina Pintilie, a castigat Ursul de Aur

Touch Me Not/ Nu ma atinge-ma, lungmetrajul de debut al Adinei Pintilie, a castigat, sambata seara, trofeul Ursul de Aur al celei de-a 68-a editii a Festivalului de Film de la Berlin.

Berlinala 2018. Pelicula Nu ma atinge-ma/Touch me not a regizoarei romance Adina Pintilie castiga Ursul de Aur. Cel mai bun film din competitie

Pelicula Nu ma atinge-ma/ Touch me not, a regizoarei romance Adina Pintilie, a castigat sambata Ursul de Aur, fiind desemnata cel mai bun film din competitia oficiala a Berlinalei. Filmat pe o.

Romanca Adina Pintilie a castigat Ursul de Aur cu filmul Touch Me Not

Festivalul International de Film de la Berlin, cunoscut si drept Berlinala, are in 2018 un castigator din Romania. Regizoarea Adina Pintilie a fost premiata cu Ursul de Aur pentru filmul Nu ma atinge-ma / Touch Me Not. Filmul Nu ma atinge-ma a fost filmat pe o perioada de 10 saptamani, intre 2015 si 2017. Are [].

BERLINALA 2018. Filmul Adinei Pintilie castiga Ursul de Aur. Lista completa a premiilor

BERLINALA 2018 Premiile celei de-a 68-a editii a Festivalului International de Film de la Berlin au fost decernate sambata seara, in cadrul unei ceremonii de gala, in prezenta a numeroase vedete. Juriul.

Nu ma atinge-ma, regizat de Adina Pintilie, premiat cu Ursul de Aur pentru cel mai bun film la Berlinala 2018

UPDATE:Lungmetrajul Alinei Pintilie a luat si premiul Ursul de Aur, trofeul acordat pentru cel mai bun film la Festivalul de Film de la Berlin. Pelicula Touch Me Not/ Nu ma atinge-ma, regizat de.

Nu ma atinge-ma , de Adina Pintilie, cel mai curajos film din Competitia Berlinalei. Si cel mai controversat

Jurnalistii care au inceput sa iasa din primele cinci minute ale proiectiei cu Nu ma atinge-ma, debutul in lungmetraj al Adinei Pintilie prezentat in competitia celei de-a 68-a editii a Festivalului International de Film de la Berlin, au ratat un final eliberator la capatul unui experiment ce blureaza granitele dintre fictiune si documentar nu pentru a demonstra ceva, ci pentru a se constitui intr-un proces de descoperire a intimitatii si autenticitatii. Nu ma atinge-ma e cel mai curajos film vazut in acest an in festival.

BERLINALA 2018. Lista premiilor pentru competitia oficiala a celei de-a 68-a editii

Cea mai asteptata competitie a momentului si-a desemnat sambata seara castigatorii. Premiile celei de-a 68-a editii a Festivalului International de Film de la Berlin au fost decernate in prezenta a.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )