Libnet.ro
UNICEF

14:30

Berlinala 2019 - zilele 4 si 5

Adevărul Adevărul,
Berlinala 2019 - zilele 4 si 5

Si au ramas doar. 16, ca sa citez din piesa Agathei Christie, al carei vechi titlu a devenit incorect politic: Zece negri mititei. Ei bine, nu mai sunt la Berlinala 17 titluri in competitia oficiala nu degeaba italienii socotesc ca e un numar cu ghinion:)), pentru ca One second n-a fost gata si in ultima clipa a fost inlocuit cu Hero al aceluiasi Zhang Yimou, din. continuă pe Adevărul

Berlinala 2019 - zilele 1 si 2

Dupa o calatorie de o ora si 61 de minute dupa cum ne-a anuntat stewardesa de la Ryanair o fi crescut si ora de cand cu Roborul!), am ajuns la Berlin, unde nu puteai trece la automatele pentru pasapoarte pentru ca nu mergeau si taxiurile erau hat departe. in schimb, ca de obicei, primitor foarte dragul meu Hotel Ibis Budget, unde, de 12 ani, in parte e acelasi personal care se bucura intotdeauna de ciocolata Dracula!.

Autostrada Sebes - Turda nu va fi finalizata nici in 2019. Guvernul aloca doar 160 de milioane de lei pentru loturile 1 si 2

Guvernul a propaus in bugetul de stat penrtu 2019 alocarea sumei de 160 de milioane de lei pentru finalizarea Autostrazii Sebes-Turd.

Berlinala 2019. Directorul festivalului a semnat un angajament privind egalitatea de gen

Directorul Festivalului de Film de la Berlin, Dieter Kosslick, a semnat sambata un angajament privind egalitatea de gen.

Berlinala 2019 - ziua 3

Zi mare pentru CineRomania! N-am apucat sa citesc vreun horoscop, dar le-as sugera specialistelor sa faca unul si pentru cinematografia noastra, pentru ca atunci cand vezi atata sincronicitate jungiana nu poti sa nu constati ca e ceva in stele pentru starurile de cinema.

in 2019, tara nu va trai doar pe datorie, ci si in minciuna

Vineri, 8 februarie 2019, putin dupa ora 15, am primit vestea ca Guvernul Romaniei a facut ceea ce trebuia sa faca inca cel mai tarziu din noiembrie 2018. A aprobat Bugetul de Stat si Bugetul asigurarilor sociale de stat pentru anul in curs si ca toate acestea vor deveni lege, daca vor primi aprobarea Parlamentului si vor fi promulgate de presedintele Klaus Iohannis.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )