Libnet.ro
UNICEF

00:07

Berlinale 2015. Aferim! al lui Radu Jude, printre filmele favorite la Festivalul de la Berlin

Adevărul Adevărul,
Berlinale 2015. Aferim! al lui Radu Jude, printre filmele favorite la Festivalul de la Berlin

In aceasta seara, la Berlinale Palast, urmeaza sa fie premiile Festivalului International de Film de la Berlin, iar lungmetrajul Aferim! regizat de Radu Jude si produs de Ada Solomon se afla printre favoriti. continuă pe Adevărul

Berlinale 2015: Radu Jude a castigat Ursul de Argint pentru cea mai buna regie

Sambata seara, la Berlinale Palast, s-au decernat premiile Festivalului International de Film de la Berlin. Radu Jude, regizorul lungmtrajului Aferim!, a castigat Ursul de Argint pentru cea mai buna regie.

FOTO Berlinale 2015: Radu Jude a castigat Ursul de Argint pentru cea mai buna regie

Sambata seara, la Berlinale Palast, s-au decernat premiile Festivalului International de Film de la Berlin, Radu Jude, regizorul lungmtrajului Aferim!, a castigat Ursul de Argint pentru cea mai buna regie.

Festivalul de Film de la Berlin: Radu Jude a castigat Ursul de Argint pentru cea mai buna regie, pentru lungmetrajul Aferim! (VIDEO)

Radu Jude a primit Ursul de Argint pentru cea mai buna regie, pentru lungmetrajul Aferim!, la cea de-a 65-a editie a Festivalului de Film de la Berlin, care are loc sambata seara, la Berlinale Palast, potrivit.

Radu Jude a castigat URSUL DE ARGINT pentru cea mai buna regie la Festivalul de la Berlin 2015

Radu Jude a primit Ursul de Argint pentru cea mai buna regie, pentru lungmetrajul Aferim!, la cea de-a 65-a editie a galei Festivalului de Film de la Berlin 5 - 15 februarie), care are loc sambata seara, la Berlinale Palast, potrivit imaginilor difuzate pe site-ul oficial al evenimentului.

Festivalul de Film de la Berlin: Radu Jude a castigat Ursul de Argint pentru cea mai buna regie, pentru lungmetrajul Aferim!

Radu Jude a primit Ursul de Argint pentru cea mai buna regie, pentru lungmetrajul Aferim!, la cea de-a 65-a editie a galei Festivalului de Film de la Berlin 5 - 15 februarie), care are loc sambata seara, la .

VIDEO Radu Jude ia Ursul de Argint pentru regie la Berlin; Ursul de Aur - Taxi, de Jafar Panahi troneaza peste o editie politica

Primind trofeul pentru regie la Berlin, Radu Jude a spus ca isi doreste ca Centrul National al Cinematografiei sa sustina mai bine calitatea actului cinematografic. Darren Aronofsky, presedintele juriului international, a numit competitia din acest an exceptionala, dovada premiile acordate ex-aequo. Doi cineasti chilieni in palmares- Pablo Larrain si Patricio Guzman.

Irina Nistor: Aferim! , un film extrem de dur, cu sanse la premiul pentru originalitate

Criticul de film Irina Margareta Nistor a afirmat ca lungmetrajul Aferim!, de Radu Jude, este extrem de dur, apreciind ca productia are sanse sa obtina trofeul Alfred Bauer premiul pentru originalitate) la.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2367 seconds )