Libnet.ro
UNICEF

07:45

BETANO sprijina cadrele medicale din linia intai si industria HoReCa din Romania, prin proiectul Masa pentru Doi

Online Sport Online Sport,
BETANO sprijina cadrele medicale din linia intai si industria HoReCa din Romania, prin proiectul Masa pentru Doi

Com, cea mai buna platforma mobila de cazinou online si pariuri sportive din lume, conform EGR Awards 2019, demareaza proiectul Masa pentru Doi, o initiativa de sustinere a sectoarelor din Romania care au resimtit in mod direct si imediat efectele crizei pandemice sanatate si HoReCa. in perioada 17 decembrie 2020 15 ianuarie 2021, Betano tine restaurantele mici in miscare si ofera personalului medical din linia intai 15. 000 de mese calde, cu ajutorul Asociatiei CSR Nest. continuă pe Online Sport

Bradul de Craciun de la Spitalul de Pneumoftiziologie din Sibiu aminteste de cadrele medicale din prima linie a luptei cu pandemia: A fost decorat cu manusi si viziera (FOTO)

Confruntate cu una dintre cele mai grave situatii din tara in contextul pandemiei de coronavirus, cadrele medicale din Sibiu se pregatesc totusi pentru sarbatorile de iarna. Bradul de Craciun de la Spitalul de.

Nicusor Dan a trimis Corpul de Control la Spitalul Coltea: Este conflict intre cadrele medicale Acte cerute acum doua luni privind procedurile de concurs nu au fost inca transmise

Nicusor Dan a mers joi la Spitalul Coltea si a anuntat ca a fost trimis si Corpul de Control al Primariei Capitalei, fiind mai multe probleme, intre care existenta unui conflict intre echipele medicale si nefunctionarea consiliului etic, forul care preia sesizarile privind neregulile din unitatea medicala.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )