Libnet.ro
UNICEF

07:15

Betisoarele de urechi nu sunt bune pentru curatarea acestora. Cele mai frecvente mituri despre urechi

Adevărul Adevărul,
Betisoarele de urechi nu sunt bune pentru curatarea acestora. Cele mai frecvente mituri despre urechi

Urechile sunt organe sensibile care pot percepe cele mai usoare sunete. Prea multa ceara in urechi poate bloca sunetul sa ajunga la timpan. Rezultatul este ca nu mai putem auzi. continuă pe Adevărul

Tim Cook: Produsele Apple nu sunt doar pentru bogati

Tim Cook, CEO al Apple, a spus, intr-un interviu pentru publicatia Fortune, ca produsele Apple nu sunt doar pentru bogati, dand exemplu modele de iPod si iPhone care costa sub 300 de dolari. In aceasta seara Apple organizeaza un eveniment in noul sau mega sediu, zvonurile fiind ca vor fi prezentate trei modele noi de iPhone, printre care si un model special care va costa peste 1. 000 de dolari.

Vesti bune pentru someri. Ce anunt a facut Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM) avea inregistrate, vineri, 27. 836 de locuri de munca vacante, potrivit datelor furnizate de agentii economici. Astfel, cele mai multe locuri de.

Vesti bune pentru romani! Ambasada Marii Britanii la Bucuresti: Guvernul britanic dubleaza suportul financiar oferit Romaniei

Marea Britanie se angajeaza sa ofere suport financiar in valoare de 4 miliarde de lire sterline pentru a-i ajuta pe exportatorii britanici si pe importatorii romani sa isi intensifice schimburile.

Vesti bune pentru Romania. INS: Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule, in crestere

Conform INS, volumul cifrei de afaceri pentru comertul cu ridicata si cu amanuntul, intretinerea si repararea autovehiculelor si a motocicletelor, serie bruta, in luna iulie 2017, comparativ cu luna iu.

Dragnea: L-am sunat aseara impreuna cu premierul Tudose pe presedintele Iohannis sa-i spunem care sunt propunerile pentru ministerele Apararii si Economiei

Liviu Dragnea a declarat marti ca luni seara l-a sunat pe presedintele Klaus Iohannis, impreuna cu premierul Mihai Tudose, pentru a-l anunta ca propunerile PSD la ministerele Apararii si Economiei sunt Mihai Fifor, respectiv Gheorghe Simon. Presedintele de principiu a agreat aceste propuneri; aseara nu a avut o reactie de respingere, a mai spus Dragnea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )