Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un betiv a calatorit, DIN GRESEALA, 500 de km cu Uber. Ce FACTURA are de platit acum

B1 B1,
Un betiv a calatorit, DIN GRESEALA, 500 de km cu Uber. Ce FACTURA are de platit acum

E periculos sa urci beat in taxi. Exemplu sta un american care in loc sa introduca destinatia la care voia sa ajunga, a cerut sa fie transportat la 500 de km distanta, in orasul sau natal, scrie Sky News. continuă pe B1

Un barbat recidivist, arestat ultima data pentru furt, a fost eliberat din greseala din arestul unei sectii din Capitala

Un barbat din Bucuresti, recidivist, arestat ultima data pentru furt, la inceputul acestui an, a fost eliberat din arestul Sectiei 12 din greseala, relateaza News. ro. Barbatul a fost condamnat insa, in decembrie anul trecut, pentru ca a condus fara permis si sub influenta alcoolului, iar instanta precizase la revocarea mandatului de arestare ca eliberarea barbatului poate fi facuta doar daca el nu este condamnat intr-o alta cauza. Politia Capitalei informeaza ca agentul de la Arest care nu a facut verificari in privinta antecedentelor barbatului va fi cercetat pentru neglijenta in serviciu.

Situatie incredibila in arestul Politiei Capitalei. Un barbat a fost eliberat din greseala

Caz incredibil la arestul Politiei Capitalei. Un barbat arestat pentru conducere fara permis a fost eliberat din greseala. Barbatul a fost pus in libertate , desi avea mandat intr-un alt dosar. Inculpatul.

Alimentele care au fost inventate din greseala

Unele dintre cele mai populare mancaruri si bauturi din lume au fost inventate din greseala. Berea a fost inventata acum 12. 000 de ani de catre comunitati rurale care traiau pe teritoriul actualului.

Un tanar beat a calatorit 500 de kilometri cu Uber fara sa-si dea seama. Cat l-a costat cursa

Un american a calatorit din greseala 500 de kilometri cu Uber, dupa ce s-a imbatat cu prieteniisi in loc sa introduca destinatia la care voia sa ajuna, a cerut sa fie transportat in orasul sau.

Un recidivist, eliberat din greseala de Politie

Un barbat din Bucuresti, recidivist, arestat ultima data pentru furt, la inceputul acestui an, a fos.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )