Libnet.ro
UNICEF

08:15

De ce betonul roman e mai puternic decat a fost vreodata, in timp ce betonul modern se degradeaza

Playtech Playtech,
De ce betonul roman e mai puternic decat a fost vreodata, in timp ce betonul modern se degradeaza

Betonul in unele piliere romane este nu numai viabil si astazi, ci mai puternic decat a fost vreodata. Secretul? Apa de mare. Cu aproape 2. 000 de ani in urma, faimosul istoric roman Plinius a. continuă pe Playtech

NASA va testa motoarele celei mai puternice rachete construite vreodata

NASA va testa pe 17 ianuarie motoarele auxiliare ale celei mai puternice rachete construite vreodata, conform unui comunicat al agentiei spatiale americane, transmite Space. com.

NASA va testa motoarele celei mai puternice rachete construite vreodata VIDEO

NASA va testa pe 17 ianuarie motoarele auxiliare ale celei mai puternice rachete construite vreodata, conform unui comunicat al agentiei spatiale americane, transmite luni Space. com.

NASA va testa motoarele celei mai puternice rachete construite vreodata VIDEO

NASA va testa pe 17 ianuarie motoarele auxiliare ale celei mai puternice rachete construite vreodata, conform unui comunicat al agentiei spatiale americane, transmite luni Space. com.

Somerii si agricultorii au avut in toamna pandemica cheltuieli mai mari decat veniturile

Veniturile banesti din toamna anului trecut au fost mai mici decat cheltuielile in cazul agricultorilor si somerilor, arata datele publicate luni de Institutul National de Statistica. Spun venituri banesti deoarece INS ia in calcul la capitolul de venituri si pe cele din agricultura sau din activitati independente, nu doar salariile. Potrivit datelor INS, veniturile totale lunare au fost in medie in trimestrul III 2020, de 5302 lei pe familie si 2068 lei pe persoana. Cheltuielile populatiei au fost in aceeasi perioada de 4444 lei lunar pe gospodarie 1733 lei pe persoana).

1,3 milioane de romani traiesc de pe o zi pe alta: Cheltuielile medii lunare sunt cu 23% mai mari decat salariul minim

Cheltuielile populatiei in cel de-al treilea trimestru al anului trecut s-au situat, in medie, la nivelul de 1. 733 de lei pentru fiecare persoana, cu aproape 23% mai mult decat salariul minim net pe economie de anul trecut.

Ghinea: in Ministerul Fondurilor Europene sunt directori care au salarii mai mari decat ministrul

Ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, afirma ca salariile mari din Ministerul Fondurilor Europene MFE) au atras si oameni cu pile. El a dezvaluit ca in minister sunt directori care au salarii mai mari decat ministrul, dar si ca sunt salarii de pana la 9. 000 de lei pentru angajatii care au un nivel de expertiza.

Airbus a livrat 566 de avioane in 2020, cu o treime mai putin decat in 2019

Airbus a livrat 566 de avioane comerciale in 2020, cu o treime 34%) mai putin decat anul precedent, ca urmare a dificultatilor companiei aeriene cauzate de pandemia Covid-19, a anuntat vineri producatorul european de avioane, potrivit AFP.

Alimentele care sunt aur pentru stomac. Sunt mai bune decat medicamentele

Daca pana acum nu a functionat niciun tratament prescris de medic pentru afectiuni gastrice, atunci trebuie sa afli care sunt alimentele considerate a fi aur pentru stomac. Specialistii in produse naturiste sustin ca acestea ar fi chiar mai bune decat medicamentele. Alimente pentru tratarea stomacului Ai probleme gastrice si niciun medicament nu pare sa isi .

Brigitte Macron a fost testata pozitiv la coronavirus in ajunul Craciunului. Ea a avut simptome mai usoare decat sotul ei - posturi radio

Sotia presedintelui francez Emmanuel Macron a fost testata pozitiv la Covid-19 spre sfarsitul lunii decembrie, dar si-a reluat activitatile dupa ce alte teste au fost negative la noul coronavirus, au transmis sambata posturile de radio Europe 1 si France Info, potrivit Reuters.

Alesii mananca la Parlament mai ieftin decat studentii: Ciorba la 2,75 lei sau file de salau la 4,5 lei (VIDEO)

Restaurantul din Palatul Parlamentului bate la preturi orice cantina studenteasca din Romania. Un mic dejun costa 7 lei, o ciorba sub 5 lei, iar o ceafa de porc la gratar mai putin de 6 lei. Cel mai scump.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3275 seconds )