Libnet.ro
UNICEF

07:00

Betty Ice, preluata de Unilever South Central Europe

Hotnews Hotnews,
 Betty Ice, preluata de Unilever South Central Europe

Unilever South Central Europe si Betty Ice au semnat, miercuri, un acord prin care Unilever South Central Europe va achizitiona producatorul roman de inghetata, anunta Agerpres. Compania Betty Ice a fost fondata in 1994 de Vasile Armenean si a devenit cel mai important producator roman de inghetata de pe piata romaneasca. Unilever, liderul global pe piata de inghetata, opereaza pe piata din Romania din 2009, sub brandul Algida. continuă pe Hotnews

Betty Ice, preluata de Unilever South Central Europe

Unilever South Central Europe si Betty Ice au semnat, miercuri, un acord prin care Unilever South Central Europe va achizitiona producatorul roman de inghetata, anunta Agerpres. Compania Betty Ice a fost fondata in 1994 de Vasile Armenean si a devenit cel mai important producator roman de inghetata de pe piata romaneasca. Unilever, liderul global pe piata de inghetata, opereaza pe piata din Romania din 2009, sub brandul Algida.

Unilever South Central Europe cumpara Betty Ice

Unilever South Central Europe a anuntat astazi semnarea unui acord prin care va achizitiona Betty Ice, producatorul roman de inghetata. Valoarea tranzactiei este confidentiala.

Tranzactie pe piata de inghetata: Unilever preia producatorul roman Betty Ice

Producatorul roman de inghetata Betty Ice, detinut de omul de afaceri Vasile Armenean, a ajuns la un acord de vanzare catre gigantul anglo-olandez Unilever, al doilea mare jucator din industria alimentara si liderul pietei de inghetata din Romania,.

Regele inghetatei din Romania si-a vandut afacerea. Suma fabuloasa pentru care Unilever a cumparat Betty Ice

Omul de afaceri sucevean Vasile Armenean si-a vandut fabrica de inghetata Betty Ice gigantului anglo-olandez Unilever.

Adio, Betty Ice! Regele inghetatei din Romania si-a vandut afacerea pe o suma fabuloasa

Una dintre cele mai indragite inghetate romanesti isi schimba cetatenia. Fabrica suceveana Betty Ice a fost vanduta gigantul anglo olandez Unilever, scrie.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )