Libnet.ro
UNICEF

21:15

Beyonce a fost data in judecata pentru plagierea melodiei XO si i se cer daune de 7 milioane dolari

Adevărul Adevărul,
Beyonce a fost data in judecata pentru plagierea melodiei XO si i se cer daune de 7 milioane dolari

Cantareata americana Beyonce 33 de ani) este acuzata ca a plagiat melodia XO si a fost data in judecata de artistul Ahmad Javon Lane, care ii cere daune de 7 milioane de dolari, potrivit site-ului contactmusic. com, citat de Mediafax. continuă pe Adevărul

Beyonce, data in judecata pentru plagierea unei melodii. Daunele morale ajung la sapte milioane de dolari

Cantareata americana Beyonce a fost data in judecata pentru plagierea melodiei XO. Artistei i se cer daune morale in valoare de sapte milioane de dolari .

Fostul sef al Politiei Rutiere a fost trimis in judecata pentru trafic de influenta

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au dispus trimiterea in judecata, in stare de libertate, a inculpatilor: Lucian Dinita, comisar sef de politie, director al Directiei Politiei Rutiere din cadrul I. , la data comiterii faptei, cu privire la savarsirea infractiunii de trafic de influenta; Gheorghe Deaconeasa, om de afaceri, cu privire la savarsirea infractiunii de cumparare de influenta; Maricel Ilie, vicepresedinte si membru in Comitetul Executiv Regional al Asociatiei Internationale a Politistilor - Sectia Romana - Regiunea 1 Bucuresti, la data comiterii faptei, cu privire la savarsirea infractiunii de complicitate la cumparare de influenta, potrivit unui comunicat DNA.

Papa Franceso: Biserica poate stabili o data fixa pentru Paste

Papa Francesco a anuntat ca Vaticanul este dispus sa stabileasca o data fixa pentru toti crestinii, ca acestia sa sarbatoreasca Pastele in aceeasi zi, precizeaza Corriere della Sera.

Mihail Vlasov, trimis in judecata pentru DARE de mita. Cum voia avocatul sa puna mana veniturile Registrului Comertului

Fostul presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, Mihail Vlasov, a fost trimis in judecata de procurorii DNA pentru dare de mita.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )