Libnet.ro
UNICEF

14:15

Bianca Andreescu are, din nou, probleme. incepe sezonul 2020 cu o retragere

Adevărul Adevărul,
Bianca Andreescu are, din nou, probleme. incepe sezonul 2020 cu o retragere

Bianca Andreescu, 19 ani, nu scapa de problemele de ordin fizic nici in prag de 2020. Reprezentanta Canadei a anuntat, intr-un mesaj postat pe Twitter, ca nu va participa la turneul la care planuise, initial, sa isi inceapa noul sezon, din cauza unei accidentari persistente la genunchi. continuă pe Adevărul

Clasamentul WTA: Ana Bogdan, salt de 7 locuri - Romania are din nou trei sportive in TOP 100

Ana Bogdan a urcat sapte locuri in clasamentul WTA, ea aflandu-se in acest moment pe locul 98 in lume. in urma acestei modificari din ierarhie, Romania are din nou trei sportive in TOP 100 WTA.

Epoca Fidel Castro ia sfarsit in Cuba. Tara are din nou un premier, dupa peste 40 de ani

Presedintele cubanez Miguel Diaz-Canel l-a numit sambata pe ministrul turismului Manuel Marrero Cruz in functia de premier, primul de peste patru decenii, in baza unei constitutii care incearca sa descentralizeze rolul fostului lider Fidel Castro, relateaza Reuters.

Avalansa de cereri depuse la Primaria Pitesti pentru ca Bianca Andreescu sa fie declarata cetatean de onoare: N-am pus inca in discutie subiectul

Castigatoare la US Open si ajunsa pe locul cinci in lume dupa un sezon de vis, Bianca Andreescu are mari sanse sa primeasca in 2020 titlul de cetatean de onoare al Pitestiului, orasul unde si-a inceput cariera.

Bianca Andreescu incepe anul 2020 cu un abandon

Anuntata pe tabloul principal de la Auckland Noua Zeelanda) in prima saptamana a noului sezon competitional, Bianca Andreescu i-a anuntat pe organizatori ca nu mai poate concura.

Bianca Andreescu va rata startul in noul sezon

Bianca Andreescu 5 WTA) a anuntat ca a fost nevoita sa se retraga de la turneul din Auckland Noua Zeelanda), care se va disputa in perioada 6-12 ianuarie, din cauza unei accidentari la genunchi.

Cristina Siscanu a semnat din nou cu Kanal D. in ce emisiune va aparea sotia lui Madalin Ionescu

E oficial! Lista concurentilor care vor participa sa Survior Romania, de la Kanal D este completa, iar surprizele au fost lasate pe ultima suta de metri. Cristina Siscanu, sotia lui Madalin Ionescu va merge in Republica Dominicana, alaturi de nume precum Gratiela Duban sau Lino Golden. Kanal D a anuntat astazi, 24 decembrie, ultimii inscrisi .

Mihai Gadea, cea mai frumoasa veste de Craciun: Jian Cazac va avea din nou maini

Jian Cazac, tatal din Suceava care si-a pierdut mainile in urma unui accident de munca, va primi din nou maini. Vestea a fost data, duminica, de Mihai Gadea.

SOC TOTAL in tenis: Marea CAMPIOANA din Romania SE RETRAGE! Accidentarea NEMILOASA si-a spus cuvantul

Jucatoarea canadiana de origine romana Bianca Andreescu a anuntat ca nu va putea participa la viitoarea editie a turneului feminin de tenis de la Auckland Noua Zeelanda), care va avea loc intre 6 si 12.

Din nou gravida! Fotografia EMOTIONANTA postata de vedeta in ziua de Craciun (FOTO)

Inainte tinea prima pagina a tabloidelor, acum e femeie de casa. Madalina Pamfile urmeaza sa devina mamica pentru a doua oara.

Dan Petrescu e gata sa o lase din nou pe CFR Cluj. Ar merge doar in doua tari

Antrenorul Dan Petrescu are bagajele facute pentru o noua plecare din Romania.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )