Libnet.ro
UNICEF

18:00

Bianca Andreescu, decizie de ULTIM MOMENT: S-A RETRAS de la turneul din Osaka

B1 B1,
Bianca Andreescu, decizie de ULTIM MOMENT: S-A RETRAS de la turneul din Osaka

Jucatoarea de tenis Bianca Andreescu locul 5 WTA, 19 ani), canadianca de origine romana, a decis sa se retraga de la turneul de la Osaka Japonia), programat in perioada 16-22 septembrie. continuă pe B1

Bianca Andreescu si obiectivele pentru finalul de an: Calificarea la Turneul Campioanelor si patrunderea in TOP 3 WTA

Tanara jucatoare canadiana de origine romana Bianca Andreescu, noul nume din tenisul feminin, dupa ce a castigat titlul la US Open, a declarat ca isi doreste sa se califice la Turneul Campioanelor si sa atace top 3 mondial in acest final de sezon, relateaza Reuters.

Motivul pentru care Bianca Andreescu s-a retras de la urmatoarele 2 turnee. Cand revine in circuit jucatoarea de 19 ani

Castigatoarea ultimului turneu de Grand Slam al anului, Bianca Andreescu va absenta de la competitiile din Osaka si Wuhan.

Bianca Andreescu, forfait de la turneul din Osaka (16-22 septembrie)

Bianca Andreescu 5 WTA), campioana de la US Open 2019, a decis sa se retraga de la turneul de la Osaka Japonia), programat in perioada 16-22 septembrie, din cauza unei accidentari la piciorul drept.

Bianca Andreescu nu va participa la turneul WTA Wuhan

Bianca Andreescu Canada; 5 WTA) a decis sa ia o pauza dupa primul Grand Slam al carierei US Open. Sportiva nu va participa la turneul WTA Wuhan, desi initial era pe listele organizatorilor.

Centuri personalizate de luptatori din partea WWE pentru Bianca Andreescu si Rafael Nadal

Vicepresedintele World Wrestling Entertainment, Paul Michael Levesque Triple H, a anuntat, dupa succesele obtinute la US Open de Bianca Andreescu si Rafael Nadal, ca le va trimite celor doi centuri personalizate de luptatori.

Digisport: Bianca Andreescu, in extaz! A primit un mesaj de la Drake si l-a citit in fata tuturor: Nici n-am stiut ce sa-i raspund

La doar 19 ani, Bianca Andreescu este deja un star al tenisului mondial. Tanara si-a trecut in cont US Open 2019, primul turneu de Grand Slam din cariera, si, ulterior, a facut un tur de onoare - cel al televiziunilor americane, unde este tratata ca o mare celebritate.

Bianca Andreescu, invitata in emisiunea lui Jimmy Fallon: campioana de la US Open a starnit hohote de ras cand a dezvaluit ce star si-ar dori sa o felicite

Dupa ce a devenit prima sportiva din Canada care a castigat trofeul US Open, Bianca Andreescu 19 ani) a fost invitata in emisiunea lui Jimmy Fallon, The Tonight Show, de la NBC, unde l-a invatat pe simpaticul realizator o schema cu racheta si a dezvaluit de la ce star si-ar dori sa primeasca felicitari.

Digisport: Bianca Andreescu a facut senzatie la un talk show american. Cine nu a felicitat-o dupa triumf, desi si-ar fi dorit

Bianca Andreescu este inca euforica dupa triumful de la US Open in fata Serenei Williams. Jucatoarea de 19 ani face acum un altfel de tur de onoare - cel al televiziunilor americane, unde este tratata ca o mare celebritate.

Bianca Andreescu, asaltata de sponsori: Ce companii se lupta pentru semnatura jucatoarei de 19 ani

Castigatoarea ultimului Grand Slam al anului, Bianca Andreescu e asaltata cu oferte de catre firme care vor sa-si asocieze numele cu imaginea sportivei.

Cum a fost caricaturizata in Toronto Star Bianca Andreescu. Imaginea a generat o multime de controverse si comentarii

Castigatoarea ultimului Grand Slam al anului, Bianca Andreescu este, in aceste zile, cea mai mediatizata jucatoare din circuitul WTA.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )