Libnet.ro
UNICEF

22:00

Bianca Andreescu face ravagii printre favoritele turneului de la Auckland. Venus Williams, ultima victima

Adevărul Adevărul,
Bianca Andreescu face ravagii printre favoritele turneului de la Auckland. Venus Williams, ultima victima

Bianca Andreescu, jucatoarea de tenis cu origini romane, dar care reprezinta Canada, a reusit inca un rezultat fantastic la turneul din Auckland, Noua Zeelanda. continuă pe Adevărul

BIANCA ANDREESCU face senzatie in tenisul mondial la inceput de 2019

Jucatoarea daneza Caroline Wozniacki, principala favorita, a fost eliminata surprinzator in optimile de finala ale turneului WTA de la Auckland Noua Zeelanda), dotat cu premii in valoare de.

Dupa ce a eliminat-o pe Caroline Wozniacki, Bianca Andreescu a invins-o si pe Venus Williams la turneul de la Auckland

Dupa ce a eliminat-o pe Caroline Wozniacki, jucatoarea canadiana de origine romana Bianca Andreescu a invins-o si pe americanca Venus Williams, cap de serie numarul 6, si s-a calificat in semifinale la turneul.

Bianca Andreescu mai face o victima de lux la Auckland

Jucatoarea Bianca Andreescu s-a calificat, vineri, in semifinalele turneului WTA de la Auckland dupa o victorie de rasunet obtinuta in fata lui Venus Williams.

VIDEO Executie de top la ultima minge! Cum a ingenuncheat-o Bianca Andreescu pe Caroline Wozniacki la Auckland

Bianca Andreescu este in sferturile de finala ale turneului de la Auckland, dupa ce a furnizat o mare surprinza, elimininand-o pe Caroline Wozniacki.

Gonita de sistem: Motivul pentru care Bianca Andreescu nu evolueaza pentru Romania, ci a ales sa reprezinte Canada

Bianca Andreescu e furnizat surpriza inceputului de an, eliminand-o pe Caroline Wozniacki in optimile turneului de la Auckland.

SURPRIZA inceputului de an iN TENIS! Caroline Wozniacki, locul 3 WTA, invinsa de Bianca Andreescu, la WTA Auckland

Surpriza de proportii in tenis, la inceput de an! Caroline Wozniacki, locul 3 WTA, a fost eliminata joi de la Auckland de Bianca Andreescu, canadiana de origine romana, locul 152 WTA. Bianca s-a impus dupa dou.

WTA Auckland: Bianca Andreescu nu poate fi oprita/ Victorie mpotriva lui Venus Williams

Bianca Andreescu 152 WTA), jucatoarea canadiana de origine romana, a mai facut o victima celebra la Auckland. Dupa ce a trecut de Caroline Wozniacki 3) in optimi, jucatoarea in varsta de 18 ani a invins-o pe Venus Williams 39) in sferturi, scor 1)6-7, 6-1, 6-1. Partida a durat doua ore si 26 de minute.

DigiSport: Cum a pierdut-o Romnia pe Bianca Andreescu, noua senzatie a tenisului mondial

Bianca Andreescu este senzatia acestui debut de sezon din circuitul WTA. Desi provine din parinti romani, jucatoarea care le-a invins pe Caroline Wozniacki si Venus Williams s-a nascut in Canada. Mama ei a dezvaluit cu doi ani in urma de ce niciodata nu s-a pus problema ca sportiva al carei idol este Simona Halep sa reprezinte tara noastra.

O noua victorie de senzatie pentru Bianca Andreescu: Venus Williams, ultima victima

Canadianca Bianca Andreescu, sportiva cu origini romanesti, este senzatia inceputului de an in tenisul mondial. Dupa ce a joi a eliminat numarul 2 mondial, Caroline Wozniacki, aceasta a recidivat la doar 24 de or.

WTA Auckland: Caroline Wozniacki, nvinsa de Bianca Andreescu, canadiana de origine romna

Caroline Wozniacki 3 WTA) a fost eliminata in optimile turneului de la Auckland, dupa ce a fost invinsa de Bianca Vanessa Andreescu 152), jucatoare canadiana de origine romana. Andreescu s-a impus, scor 6-4, 6-4, dupa doua ore si 13 minute de joc.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )