Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bianca Andreescu ar putea juca tenis pentru Romania. Ce spune seful FRT, George Cosac, despre aceasta posibilitate

Adevărul Adevărul,
Bianca Andreescu ar putea juca tenis pentru Romania. Ce spune seful FRT, George Cosac, despre aceasta posibilitate

Presedintele Federatiei Romane de Tenis, George Cosac, a vorbit despre posibilitatea ca Bianca Andreescu sa reprezinte Romania in competitiile internationale. continuă pe Adevărul

Teoretic, Bianca Andreescu ar putea juca pentru Romania. Ce spune seful FRT, George Cosac, despre aceasta posibilitate

Presedintele Federatiei Romane de Tenis, George Cosac, a vorbit despre posibilitatea ca Bianca Andreescu sa reprezinte Romania in competitiile internationale.

DigiSport: Bianca Andreescu a intrat in istoria tenisului. Ce a reusit la Indian Wells

Bianca Andreescu va juca finala de la Indian Wells cu Angelique Kerber. Sportiva din Canada de origine romana scrie istorie in acest debut de 2019.

VIDEO Bianca Andreescu face turneul carierei la Indian Wells - A invins-o pe Elina Svitolina si s-a calificat in finala

Aflata pe locul 60 WTA inaintea turneului Indian Wells, unde a ajuns gratie unui wildcard, Bianca Andreescu a mai facut o victima la competitia californiana. Jucatoarea canadiana de origine romana a invins-o in semifinale pe Elina Svitolina scor 6-3, 3-6, 6-4), calificandu-se pentru prima data in finala unui turneu de categorie Premier Mandatory. in ultimul act, Andreescu o va intalni pe Angelique Kerber , invingatoare cu 6-4, 6-2 in fata Belindei Bencic.

Bianca Andreescu a castigat Indian Wells: cum a reactionat canadianca de origine romana

In urma cu cateva ore, Bianca Andreescu a castigat turneul de tenis Indian Wells 2019. Canadianca de origine romana are 18 de ani si ocupa pozitia 60 in top WTA. Nu a durat mult din momentul in care o tanara de origine romana a castigat un turneu important de tenis pana la comparatiile cu Simona [] .

Are maini minunate, iar IQ-ul ei in tenis e cu adevarat uluitor Caracterizare superba facuta de o mare campioana pentru Bianca Andreescu

Evolutiile entuziasmante pe care Bianca Andreescu le-a avut anul acesta, incununate cu castigarea turneului de la Indian Well, i-au atras acesteia o multime de laude.

Bianca Andreescu despre parcursul de la Indian Wells: O adevarata poveste a Cenusaresei

Bianca Andreescu a declarat, duminica, dupa ce a castigat turneul de la Indian Wells, ca parcursul ei la competitia californiana poate fi comparat cu povestea Cenusaresei.

Clasamentul WTA: Simona Halep a coborat pe trei; Bianca Andreescu, salt de 36 de locuri, pana pe 24

Simona Halep ocupa incepand de luni locul trei in clasamentul WTA, sportiva noastra fiind intrecuta dupa terminarea Indian Wells-ului de Petra Kvitova. invingatoare a turneului Premier Mandatory din California, Bianca Andreescu a inregistrat un salt de 36 de pozitii, ea aflandu-se acum pe locul 24 in lume.

Bianca Andreescu a castigat turneul de la Indian Wells

Jucatoarea canadiana de origine romana Bianca Andreescu a castigat turneul feminin de tenis de la Indian Wells California), dotat cu premii in valoare de 9. 428 dolari, trecandu-si in palmares primul sau.

VIDEO Jucatoarea canadiana de origine romana Bianca Andreescu a castigat turneul de la Indian Wells; mesaj in romana dupa ce a castigat Indian Wells: Multumesc ca sunteti cu mine

Jucatoarea canadiana de origine romana Bianca Andreescu, in varsta de 18 ani, a castigat turneul de la Indian Wells, dupa ce a invins-o pe germanca Angelique Kerber in finala, conform Mediafax.

VIDEO Jucatoarea canadiana de origine romana Bianca Andreescu a castigat turneul de la Indian Wells; mesaj in romana dupa ce a cucerit trofeul: Multumesc ca sunteti cu mine

Jucatoarea canadiana de origine romana Bianca Andreescu, in varsta de 18 ani, a castigat turneul de la Indian Wells, dupa ce a invins-o pe germanca Angelique Kerber in finala 6-4, 3-6, 6-4), conform Mediafax.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )