Libnet.ro
UNICEF

17:45

Bianca Andreescu a ratat sansa de a castiga primul titlu WTA, dupa o finala in care si-a adjudecat primul set

Adevărul Adevărul,
Bianca Andreescu a ratat sansa de a castiga primul titlu WTA, dupa o finala in care si-a adjudecat primul set

Bianca Andreescu este jucatoarea inceputului de an in tenisul feminin, chiar daca a pierdut finala turneului din Noua Zeelanda. continuă pe Adevărul

Bianca Andreescu, dupa calificarea in prima finala WTA a carierei: Auckland scoate tot ce e mai bun din mine

Bianca Andreescu isi continua parcursul imaculat din acest an. Jucatoarea din Canada cu origini romanesti, care a pornit la Auckland din calificari, a bifat a saptea victorie consecutiva si a reusit sa se califice in prima finala WTA a carierei.

Bianca Andreescu s-a calificat in finala turneului WTA de tenis de la Auckland

Bianca Andreescu 18 ani), jucatoare canadiana de origine romana, va disputa prima finala WTA din cariera sa, dupa ce a reusit sa o invinga in doua seturi, 6-3, 6-3, pe taiwaneza Su-Wei Hsieh, favorita numarul 3, sambata, in penultimul act al turneului.

SURPRIZA inceputului de an iN TENIS! Caroline Wozniacki, locul 3 WTA, invinsa de Bianca Andreescu, la WTA Auckland

Surpriza de proportii in tenis, la inceput de an! Caroline Wozniacki, locul 3 WTA, a fost eliminata joi de la Auckland de Bianca Andreescu, canadiana de origine romana, locul 152 WTA. Bianca s-a impus dupa dou.

WTA Auckland: Bianca Andreescu, nvinsa n finala de Julia Goerges

Bianca Andreescu 152 WTA - venita din calificari) a pierdut finala turneului WTA de la Auckland, sportiva canandiana de origine romana fiind invinsa de Julia Goerges Germania, 14 WTA, cap de serie numarul doi) in trei seturi, scor 2-6, 7-5, 6-1.

WTA Auckland: Bianca Andreescu, n prima finala din cariera - A trecut si de incomoda Su-Wei Hsieh

Jucatoarea canadiana de origine romana Bianca Andreescu, locul 152 WTA, venita din calificari, va disputa prima finala din cariera in circuitul profesionist, dupa ce a invins-o, sambata, cu scorul de 6-3, 6-3, pe Su-Wei Hsieh din Taiwan, locul 28 WTA si cap de serie numarul 3, in semifinalele turneului de la Auckland.

WTA Auckland: Bianca Andreescu nu poate fi oprita/ Victorie mpotriva lui Venus Williams

Bianca Andreescu 152 WTA), jucatoarea canadiana de origine romana, a mai facut o victima celebra la Auckland. Dupa ce a trecut de Caroline Wozniacki 3) in optimi, jucatoarea in varsta de 18 ani a invins-o pe Venus Williams 39) in sferturi, scor 1)6-7, 6-1, 6-1. Partida a durat doua ore si 26 de minute.

Salt urias in clasamentul WTA pentru Bianca Andreescu, dupa performantele din Noua Zeelanda. Unde va ajunge sportiva de 18 ani saptamana viitoare

Bianca Andreescu face furori la turneul de la Auckland, din Noua Zeelanda, unde va juca in finala competitiei, dotate cu premii de 250. 000 de dolari.

Bianca Andreescu ajunge in prima finala a carierei

Jucatoarea Bianca Andreescu s-a calificat, sambata, in finala turneului WTA de la Auckland.

DigiSport: Cum a pierdut-o Romnia pe Bianca Andreescu, noua senzatie a tenisului mondial

Bianca Andreescu este senzatia acestui debut de sezon din circuitul WTA. Desi provine din parinti romani, jucatoarea care le-a invins pe Caroline Wozniacki si Venus Williams s-a nascut in Canada. Mama ei a dezvaluit cu doi ani in urma de ce niciodata nu s-a pus problema ca sportiva al carei idol este Simona Halep sa reprezinte tara noastra.

Bianca Andreescu mai face o victima de lux la Auckland

Jucatoarea Bianca Andreescu s-a calificat, vineri, in semifinalele turneului WTA de la Auckland dupa o victorie de rasunet obtinuta in fata lui Venus Williams.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )