Libnet.ro
UNICEF

07:30

Bianca Comanici are probleme de sanatate. De ce a ajuns la spital concurenta de la Puterea Dragostei

Playtech Playtech,
Bianca Comanici are probleme de sanatate. De ce a ajuns la spital concurenta de la Puterea Dragostei

Fosta concurenta de la Puterea Dragostei, Bianca Comanici, are probleme de sanatate. Vedeta a ajuns, de urgenta, la dentist. Problemele de sanatate ale brunetei sunt destul de grave, iar aceasta isi doreste sa scape cat mai repede de ele. Bianca Comanici, probleme de sanatate. De ce a ajuns la spital fosta concurenta de la Puterea . continuă pe Playtech

Bianca Comanici de la Puterea Dragostei a ajuns la spital. Are fata umflata: Nu pot sa vorbesc

Bianca Comanici i-a ingrijorat pe fanii ei. Aceasta le-a marturisit ca a intampinat cateva probleme in ultima perioada. De ce a avut fata umflata si ce i-au spus medicii? Bianca Comanici a ajuns la spital cu fata umflata Castigatoarea a primelor doua sezoane ale emisiunii Puterea Dragostei a ramas in atentia failor pe canalul sau .

R. Trump, de urgenta la spital! Are probleme grave, informatii de ultima ora!

Presedintele SUA, Donald Trump, trece prin momente dificile, dupa ce fratele sau mai mic a fost dus de urgenta la spital. inca nu au fost facute decaratii publice legate de starea sa de sanatate sau despre afectiunea de care sufera, insa este cunoscut faptul ca Robert Trump a mai fost internat. Fratele presedintelui SUA, Donald .

Si-a pus silicoane si acum are probleme. Ioana Grama, declaratii dupa operatie: Stau pe comprese toata ziua

Inca din 2013 Ioana Grama a reusit sa se remarce pe piata de blog, ulterior de vlogg, totul plecand dintr-o joaca, iar acum s-a transformat intr-o meserie de zi cu zi, aflandu-se in TOP 30 cele mai influente bloguri de fashion din Romania. Ioana Grama si-a pus silicoane si acum are probleme Dupa ce a .

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2342 seconds )