Libnet.ro
UNICEF

20:45

Bianca Dragusanu o desfiinteaza pe noua iubita a lui Alex Bodi. Niciodata nu a jignit-o atat de rau

Playtech Playtech,
Bianca Dragusanu o desfiinteaza pe noua iubita a lui Alex Bodi. Niciodata nu a jignit-o atat de rau

Desi se pare ca a trecut cu bine de despartirea de Alex Bodi, care acum este la inchisoare, Bianca Dragusanu nu poate sa o ierte pe femeia care in ultimele luni i-a fost iubita sau amanta lui Alex Bodi, si anume, Daria Radionova. Bianca Dragusanu o desfiinteaza pe noua iubita a lui Alex Bodi Din . continuă pe Playtech

Partenerul lui Alex Bodi, lovitura dura pentru Bianca Dragusanu. Ce i-a facut blondei

Partenerul de afaceri al lui Alex Bodi, lovitura dura pentru Bianca Dragusanu. Ce i-a facut croatul Josip Heit blondei este total neasteptat. Bianca Dragusanu nu mai este in gratiile partenerului de afaceri al lui Alex Bodi Dupa despartirea de Alex Bodi si incarcerarea acestuia, partenerul afaceristului din Medias i-a dat o lovitura dura Biancai Dragusanu.

Bianca Dragusanu si Iulia Salagean, lovitura crunta pentru Alex Bodi. Ce au indraznit sa faca

Alex Bodi le-a transformat pe Bianca Dragusanu si Iulia Salagean in cele mai bune prietene. Cele doua foste ale afaceristului au plecat impreuna intr-o vacanta de vis, alaturi de fiicele lor si alti prieteni. De altfel, de ceva vreme, ele sunt de nedespartit, chiar daca inainte nu empatizau. Lovitura pentru Alex Bodi: Bianca Dragusanu si .

Alex Bodi, implicat in afaceri si cu Clanul Sportivilor?! Ce a aparut in dosarul fostului iubit al Biancai Dragusanu

Fiind implicati in tot soiul de afaceri ilegale, membrii gruparii mafiote Sportivii au ajuns si in dosarul lui Alex Bodi, iar, teoretic, ar trebuie sa fie anchetati de procurori. Alex Bodi, implicat in afaceri si cu Clanul Sportivilor?! Astfel, in ancheta DIICOT ce vizeaza faptele de crima organizata comise de gruparea din care face parte .

Alex Bodi, lovitura crunta din partea judecatorilor. Ce au decis chiar azi-noapte

Catalin, efectiv, eu nu stiu de unde au scos astia toata povestea asta in care sa fiu pus la un asemenea nivel, atat de jos, si sa suport asemenea restrictii in conditiile in care eu nu am de-a face cu acest dosar, i se adresa Alex Bodi avocatului sau, Catalin Dancu, povestea cel din urma .

Alex Bodi, distrus in puscarie. Este halucinant ce-i lipseste cel mai mult dupa gratii

Procurorii au documentat pas cu pas toate infractiunile retelei din care facea parte Alex Bodi inca din 2014. Abia dupa 6 ani au actionat, cand una dintre victime, chiar fosta sotie a controversatului afacerist din Medias, a decis sa povesteasca totul. Astfel, din 13 noiembrie barbatul sta in spatele gratiilor. El ar fi ajuns acum .

Lovitura dura pentru Alex Bodi. Ce au decis judecatorii

Alex Bodi se afla in arest preventiv la IPJ Dolj fiind implicat intr-un doar de trafic de persoane si santaj. Desi afaceristul sustine ca este nevinovat si ca nu are nicio legatura cu dosarul in care este implicat, judecatorii nu s-au lasat induplecati sa-l lase in arest la domiciliu.

Milionarul Cengiz S305;klaro287;lu a vorbit despre despartirea de Bianca Dragusanu

Antena Stars a intrat in casa excentricului milionar turc Cengiz S305;klaro287;lu, unde a filmat un interviu cu acesta si Bianca Dragusanu. Ce a spus despre despartirea de diva? Milionarul Cengiz S305;klaro287;lu, despre despartirea de Bianca Dragusanu Cengiz S305;klaro287;lu a vorbit despre zvonurile care l-au aratat o perioada de timp in bratele Biancai Dragusanu. Milionarul a .

Rasturnare de situatie intre Bianca Dragusanu si Cengiz. Care e relatia lor, de fapt

Rasturnare de situatie intre Bianca Dragusanu si milionarul turc Cengiz S305;klaro287;lu. Dupa ce o lunga vreme au fost cuplati de presa mondena, niciunul dintre protagonisti negand zvonurile in toata perioada, un interviu oferit de cei doi pentru Antena Stars a elucidat misterul. Strainul a vorbit raspicat despre relatia pe care o are cu diva. Bianca .

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2453 seconds )