Libnet.ro
UNICEF

20:30

Bianca Dragusanu, intalnire de gradul zero. Cu cine a fost surprinsa blonda

Playtech Playtech,
Bianca Dragusanu, intalnire de gradul zero. Cu cine a fost surprinsa blonda

Bianca Dragusanu nu dispare niciodata prea mult din atentia publicului. Aceasta revine, dar de data asta in preajma unui personaj alatui de care n-a mai fost vazuta de mult. Cu cine a fost surprinsa blondina? Bianca Dragusanu, intalnire de gradul zero cu un personaj interesant Celebra fosta asistenta pacatoasa a dat nas in nas cu . continuă pe Playtech

Bianca Dragusanu, dezvaluiri socante despre Alex Bodi. Ce i-a mai facut afaceristul pana sa se desparta

Bianca Dragusanu vine cu detalii despre relatia pe care a avut-o cu cel de-al doilea fost sot. Ce marturisiri a facut despre Alex Bodi? Ce i-a mai facut afaceristul pana sa se desparta? Detalii despre relatia cu Alex Bodi. Ce i-a mai facut Biancai Dragusanu inainte sa se desparta? Controversata vedeta a evitat luni bune .

Ce relatie are acum Bianca Dragusanu cu Claudia Patrascanu. Dezvaluiri din interior

Care este relatia dintre Bianca Dragusanu si Claudia Patrascanu. Sunt cele doua la cutite sau nu au nimic de impartit? E cert ca scandalul si controversa se tin scai de viata ambelor vedete de la noi. Cum se inteleg Bianca Dragusanu si Claudia Patrascanu? Claudia Patrascanu si Bianca Dragusanu nu dau semne ca ar avea .

Bianca Dragusanu i-a dat replica iubitei lui Alex Bodi. Mesajele vulgare ale vedetei

Bianca Dragusanu vine cu replica pentru Daria Radionova. Ce a spus diva dupa marturiile recente ale iubitei lui Alex Bodi? Fanii ei sunt socati de abordarea fostei prezentatoare de televiziune. Bianca Dragusanu, replica pentru Daria Radionova Bianca Dragusanu i-a declarat razboi iubitei fostului sot in mediul online. Aceasta este prima discutie in care se alatura .

Bianca Dragusanu, accidentare in timp ce se afla la volan. Ce a patit blonda

Face ce face si ajunge din nou in atentia publicului, de aceasta data, insa, tot cu un subiect sensibil. Daca recent am aflat ca se afla intr-o situatie delicata, fiind amenintata telefonic de un individ necunoscut, acum, diva a povestit ca are unele probleme de sanatate, dar de care se ingrijeste pentru a nu-i strica .

Ce a spus Daria Rodionova despre Bianca Dragusanu. Iubita lui Alex Bodi nu s-a abtinut deloc

Ce marturii mult asteptate face Daria Radionova despre fosta sotie a lui Alex Bodi? Ce crede iubita controversatului afacerist despre fosta iubire a barbatului? Tanara nu s-a abtinut deloc sa spuna ce gandeste. Cum a devenit cunscuta Daria Radionova? Desi pana acum s-a abtinut foarte tare sa ofere orice detalii despre povestea de dragoste alaturi .

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )