Libnet.ro
UNICEF

12:30

Bianca Dragusanu l-a pierdut de tot pe Alex Bodi. Cu cine se insoara afaceristul

Playtech Playtech,
Bianca Dragusanu l-a pierdut de tot pe Alex Bodi. Cu cine se insoara afaceristul

Bianca Dragusanu nu mai are la cine se intoarce nici daca se razgandeste din nou. Cunoscutul afacerist nu mai pierde timpul si isi linge ranile alaturi de viitoare sotie. Alex Bodi se insoara! Cu cine isi reface viata afaceristul? Bodi revine la dragostea dintre pauzele cu Bianca! Cunoscutul afacerist se intoarce la mai tanara iubire . continuă pe Playtech

Ce a facut Bianca Dragusanu la cateva ore de la despartirea de Alex Bodi! Barbatul se va infuria

Gestul facut de Bianca Dragusanu la doar cateva ore de la anuntul ca s-a despartit de Bodi il va enerva la culme pe barbat. Fosta prezentatoare de televiziune l-a umilit pe fostul sot. Bianca Dragusanu, gest socant dupa despartirea de Bodi Vestea ca Bianca Dragusanu si Alex Bodi s-au despartit nu a mai socat pe .

Alex Bodi, mesaj usturator pentru Bianca Dragusanu dupa despartire! Blonda se va supara

Povestea de dragoste dintre Alex Bodi si Bianca Dragusanu a fost, fara doar si poate, una cu nabadai. Recent, blondina a facut marele anunt: cei doi s-au despartit, din nou! in acest context, omul de afaceri a avut o prima reactie. Bodi, prima reactie dupa despartirea de Bianca Bianca Dragusanu si Alex Bodi, unul din .

Alex Bodi se va enerva! Ce a marturisit rusoaica Daria Radionova, cu care a inselat-o pe Bianca Dragusanu

In urma cu doua luni, Bianca Dragusanu si Alex Bodi isi mai dadeau o sansa dupa ce afaceristul isi pusese deja la punct o alta viata alaturi de Daria Radionova. Desi portile ramasesera deschise pentru rusoaica, Bianca si Bodi putand oricand sa se separe, din nou aparand in cadru controversata straina, noua informatie pune lacatul .

Bianca Dragusanu s-a despartit iar de Alex Bodi. Declaratia ei plina de furie este aici

Relatia Biancai Dragusanu cu Alex Bodi a fost presarata cu inselat, santaj, amanti si violenta. Printre ele s-a strecurat si o casnicie, dusa si ea pe apa sambetei. in picioare ramasasese iubirea, care i-a facut de fiecare data sa revina unul in bratele celuilalt. Desi in ultima vreme parea ca cei doi se indreapta spre .

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )