Libnet.ro
UNICEF

21:45

Bianca Dragusanu, de nerecunoscut! Cum arata vedeta fara machiaj FOTO

Playtech Playtech,
Bianca Dragusanu, de nerecunoscut! Cum arata vedeta fara machiaj FOTO

Toata lumea o stie pe Bianca Dragusanu, atat pentru frumusetea ei exotica, cat si pentru iesirile ei socante in public. De curand diva a anuntat ca vrea sa se lanseze in afaceri, si asa cum o stim, ii va reusi si acest plan. Bianca Dragusanu, de nerecunoscut pe instagram Bianca are o groaza de fani . continuă pe Playtech

Bianca Dragusanu are o sosie. O femeie din Timisoara si-a facut mai multe operatii estetice pentru a arata precum vedeta (GALERIE FOTO)

Bianca Dragusanu este admirata de foarte multe tinere. Ba chiar, unele ar face orice ca sa arate ca ea. Acesta este si cazul unei femei din Timisoara, ale carei operatii estetice au facut-o sa semene izbitor de.

Cate costume de baie isi ia in bagaj Bianca Dragusanu cand pleaca la mare. Nimeni din Romania nu mai face asa ceva

Bianca Dragusanu a acordat recent un interviu in care a vorbit despre ea si fetita sa, despre relatia cu Victor Slav, dar si despre proiectele profesionale. Cate costume de baie isi ia in bagaj Bianca Dragusanu cand pleaca la mare Bianca Dragusanu este o femeie independenta si determinata. Este considerata una dintre cele mai frumoase .

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )