Libnet.ro
UNICEF

21:30

Bianca Dragusanu a probat rochii de mireasa. Vedeta, mesaj pentru Gabi Badalau?!

Playtech Playtech,
Bianca Dragusanu a probat rochii de mireasa. Vedeta, mesaj pentru Gabi Badalau?!

Toata lumea stie ca Bianca Dragusanu iubeste din nou. Dupa ce s-a despartit de Alex Bodi, frumoasa blondina si-a regasit linistea in bratele lui Gabi Badalau, fostul partener al artistei Claudia Patrascanu. Desi abia a divortat, Bianca a marturisit ca va ajunge la altar pentru a treia oara, alaturi de alesul inimii sale. Recent, designerul . continuă pe Playtech

Bianca Dragusanu se pune bine cu mama lui Gabi Badalau? Ce mesaj a avut vedeta

Bianca Dragusanu ar fi fost ceruta in casatorie de Gabi Badalau, este stirea zilei din sfera mondena care va starni multe comentarii in zilele ce urmeaza. Asadar, afirmatiile divei din ultimele saptamani nu au fost doar pentru a plusa la capitalul din imagine, momentul vietii sale fiind perfect pentru o astfel de destainuire. Peste toate, .

Bianca Dragusanu, o noua schimbare de look. Cum arata acum vedeta

Bianca Dragusanu nu mai arata deloc cum stiai. Nu, nu este vorba despre o noua interventie estetica, ci doar si-a schimbat look-ul. insa schimbarea i se potriveste de minune. Bianca Dragusanu, o noua schimbare de look Bianca Dragusanu nu sta prea bine la capitolul dragoste, insa la capitolul profesie lucrurile sunt mereu intr-o panta ascendenta.

De ce isi vinde Bianca Dragusanu masinile de lux. Decizia uluitoare a vedetei

Viata mea este perfecta. Am o energie buna si pot schimba tot ce vreau, declara Bianca Dragusanu intr-un interviu recent pentru Kanal D. Inclusiv masina, ar fi continuarea, caci diva isi vinde automobilele, unul dintre ele cu foarte putini kilometri strabatuti, pentru a-si cumpara masina visurilor ei. Bianca Dragusanu isi vinde masinile de lux. Confortul .

Bianca Dragusanu si Alex Bodi, fata-n fata dupa 3 luni de la despartire. Ce s-a petrecut intre cei doi fosti soti

Bianca Dragusanu si Alex Bodi s-au vazut dupa 3 luni de la despartire. Cei doi au avut una din cele mai controversate relatii din showbiz-ul romanesc. Ce s-a petrecut intre fostii soti la revedere? Bianca Dragusanu si Alex Bodi, revedere dupa 3 luni de la despartire Bianca Dragusanu si Alex Bodi au avut parte de .

Bianca Dragusanu s-a despartit de Gabi Badalau. Cat a durat relatia dintre cei doi

Dupa cateva escapadeincele mai luxoase locuri din lume, au inceput sa apara primele probleme intre Bianca Dragusanu si Gabi Badalau. Chiar daca la inceputul anului bateau clopote de nunte,.

Ramona Gabor, in rochie de mireasa. Vedeta a oferit imaginile zilei din Dubai

Ramona Gabor a imbracat rochia de mireasa, iar acum toata lumea se intreaba daca nu cumva urmeaza o nunta tocmai in Dubai, acolo unde este stabilita vedeta de mai multi ani. Ramona Gabor, in rochie de mireasa Aceasta s-a imbracat in rochie de mireasa si a postat imaginea pe Instagram. Aceasta are parte de o .

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )