Libnet.ro
UNICEF

10:30

Bianca Dragusanu spune ca a fost batuta de Catalin Botezatu. Marturiile de acum cativa ani

Playtech Playtech,
Bianca Dragusanu spune ca a fost batuta de Catalin Botezatu. Marturiile de acum cativa ani

Unul din cele mai urmarite cupluri din showbiz-ul romanesc a fost cel format de Catalin Botezatu si Bianca Dragusanu. Au intrat in vizorul presei, mai ales, dupa scandalul provocat de despartirea dintre cei doi. S-au aruncat cuvinte grele, acuzatii, care mai de care, mai dure. Bianca Dragusanu spune ca a fost batuta de Catalin Botezatu . continuă pe Playtech

Gestul inconstient facut de Bianca Dragusanu. Oamenii s-au uitat lung sa vada daca e chiar ea

Bianca Dragusanu a socat pe toata lumea. Ce gest de-a dreptul inconstient a facut aceasta? Vedeta este aspru judecata in mediul online pentru asta. Gestul inconstient facut de Bianca Dragusanu Se pare ca teama e coronavirus nu a ajuns si la Bianca Dragusanu. Aceasta nu este deloc panicata de criza sanitara care a pus stapanire .

Caru`cu vedete: Imagine, imn al carantinei: Gal Gadot, Natalie Portman, Jimmy Fallon, intre starurile care canta hitul lui Lennon; Bianca Dragusanu ii mai da o sansa lui Alex Bodi?

Adevarul: Imagine, imn al carantinei: Gal Gadot, Natalie Portman, Jimmy Fallon, intre starurile care canta hitul lui Lennon * Cancan. ro: Bianca Dragusanu ii mai da o sansa lui Alex Bodi? Afaceristul a sunat-o pe vedeta si i-a marturisit ca si-ar dori sa se impace cu ea * Libertatea: Delia si sora ei au gasit solutia unei vieti active si stand in casa.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )