Libnet.ro
UNICEF

17:00

BIAS 2018: Programul complet al celui mai mare SHOW AVIATIC din Romania ce are loc sambata in Bucuresti (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
BIAS 2018: Programul complet al celui mai mare SHOW AVIATIC din Romania ce are loc sambata in Bucuresti (FOTO, VIDEO)

Defilare cu avioane ale fortelor aeriene, elicoptere, supersonice, parasutisti, dar si acrobatii in aer! Un adevarat spectacol la inaltime are loc sambata in Capitala. 150 de aeronave se vor alinia la. continuă pe B1

Automobile Bavaria va invita, in calitate de partener, la cel mai mare show aviatic din Romania, BIAS (Bucharest International Air Show) 2018.

In cadrul BIAS, Automobile Bavaria a pus la dispozitia organizatorilor o flota de 5 automobile din gama BMW X, pentru servicii de transport. BMW i8 Protonic Frozen Black, noul BMW X4 si BMW X2 sunt doar cateva modele expuse alaturi de aeronavele civile si militare implicate in spectacolul aviatic.

incepe cel mai mare SHOW RAZBOINIC al verii: Sapte sportivi intra in ULTIMUL TRIB si vor lupta in Madagascar pentru 100.000 de euro! (FOTO)

Sapte sportivi intra in Ultimul Trib si vor lupta in Madagascar pentru un premiu in valoare de 100. 000 de euro. Dupa tribul format din oameni de rand, este randul sportivilor sa stranga randurile.

BIAS 2018. Peste 100 de aeronave, la Bucharest International Air Show. Programul si vedetele de la BIAS 2018. Galerie FOTO/VIDEO

Peste 100 de aeronave vor survola, sambata, cerul Capitalei, in cadrul show-ului aerian Bucharest International Air Show BIAS) 2018, aflat la cea de-a zecea editie, anunta organizatorii. Intrarea publicului la BIAS 2018 este libera, iar accesul publicului se face prin ROMAERO.

BIAS 2018 Peste 100 de aeronave, la Bucharest International Air Show. Programul si vedetele de la BIAS 2018. Galerie FOTO/VIDEO

Peste 100 de aeronave vor survola, sambata, cerul Capitalei, in cadrul show-ului aerian Bucharest International Air Show BIAS) 2018, aflat la cea de-a zecea editie, anunta organizatorii. Intrarea publicului la BIAS 2018 este libera, iar accesul publicului se face prin ROMAERO.

BIAS 2018. Ultimele pregatiri, inainte de marele eveniment

Se fac ultimele pregatiri pe aeoroportul Baneasa, acolo unde maine se va desfasura cel mai mai mare spectacol aviatic din Romania. BIAS, aflat la cea de-a zecea editie, promite anul acesta un show fabulos, peste.

BIAS 2018. Turkish Stars, spectacol supersonic la Bucuresti - VIDEO

Update:Invitatii speciali ai BIAS 2018 sunt Turkish Stars. Este unica formative din lume care zboara cu opt avioane de lupta supersonice. Trupa a obtinut statutul de escadrila in 1993. Update:.

Unde va lucra profesorul care a luat cea mai mare nota la Titularizare in Teleorman

Cea mai mare nota la examenul de Titularizare 2018 din judetul Teleorman l-a obtinut un cadru didactic din orasul Turnu Magurele.

ROR are cea mai mare rata de refuz dintre vaccinuri, desi Romania se confrunta cu cea mai grava epidemie de rujeola din Europa

Vaccinul ROR rujeola-oreion-rubeola) are cea mai mare rata de refuz dintre vaccinurile din Romania, desi tara noastrase confrunta cu cea mai grava epidemie de rujeola din Europa, bilantul ajungand la.

Date oficiale INSP: Vaccinul ROR are cea mai mare rata de refuz dintre vaccinurile din Romnia, chiar daca epidemia de rujeola a facut 59 de morti, majoritatea bebelusi nevaccinati

Vaccinul ROR rujeola-oreion-rubeola) are cea mai mare rata de refuz dintre vaccinurile din Romania si inregistreaza o valoare mai mare de refuz in mediul urban decat in cel rural, cu toate ca bilantul epidemiei de rujeola declarate in tara noastra in septembrie 2016 a ajuns la 59 de morti cei mai multi dintre ei bebelusi nevaccinati) si 14. 758 de cazuri, arata datele Institutului National de Sanatate Publica.

U Cluj sponsorizata de cel mai mare festival de muzica din Romania

Revenita in Liga 2 dupa ce a luat-o de la cea mai de jos treapta a fotbalului romanesc, Universitatea Cluj va avea parte de sustinerea financiara a Untold, cel mai mare festival de muzica din Romania si unul dintre cele mai apreciate din Europa.

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )